Svakom Gaga video vibrator

Doktertje spelen 2.0 met Svakom Gaga video vibrator

Veel geliefden vinden het maar wat spannend om elkaar op te winden met erotische opnames. Dit kan vanaf nu nog veel spannender! Met veel plezier introduceren we de Svakom Gaga, een designvibrator met ingebouwde videocamera! Een veelbelovend speeltje dat misschien wel een nieuwe revolutie op seksgebied teweegbrengt.

’s Werelds eerste videovibrator
De Svakom Gaga is ’s werelds eerste vibrator met aan het uiteinde een videocamera met zoeklicht. Dit unieke speeltje stelt geliefden in staat elkaar van dichtbij te onderzoeken en dit digitaal op te nemen of direct te bekijken. Door het zoeklicht kan je zowel buiten als in het lichaam opnames maken. Hoe spannend is dat?!

Doktertje spelen 2.0
Deze revolutionaire videovibrator brengt het liefdesspel naar een nieuw level! Met deze innovatieve vibrator kan je de intiemste plekjes van het (vrouwelijk) lichaam bekijken. Doktertje spelen 2.0 voor volwassen ;)

Zelf ontdekken?
Ben je benieuwd om deze nieuwe rage op seksgebied zelf uit te proberen? De Svakom Gaga videovibrator is te koop voor 129,95 euro. De Svakom Gaga is voorlopig alleen verkrijgbaar in het zwart.

Shop nu