Je Joue G-Kii

Je Joue G-Kii unieke 3-in-1 vibrator

Het Engelse kwaliteitsmerk met een Franse kijk op sensualiteit Je Joue komt na lang wachten eindelijk met de opvolger van de G-Ki. En hij heet: G-Kii. Ja ze schrijven het nu met twee i’s :-). De verwachtingen zijn bij ons hooggespannen! Is het een verbetering ten opzichte van de vorige versie? En weet de G-Kii ‘the spot’ te raken?

Whaaaauw
Het lange wachten was meer dan de moeite waard! De vernieuwde Je Joue G-Kii is nog beter en nog lekkerder dan de oude G-Ki. Het stevigere verbeterde ontwerp maakt de G-Kii tot een top vibrator! Deze unieke 3-in-1 vibrator kun je buigen, waardoor je dit speeltje eenvoudig kunt omtoveren voor elke gewenste stimulatie. G-Kii is door zijn speciaal gebogen uiteinde bij uitstek dé vibrator voor het stimuleren van je g-spotzone. Aan beide kanten van de G-Kii hebben ze nu een krachtig en stil motortje gestopt! Maar G-Kii is meer… G-Kii is ook nog eens oplaadbaar, hygiënisch, degelijk, stijlvol, eenvoudig in gebruik en 100% waterdicht (vibrators die echt volledig waterdicht zijn, zijn er maar heel weinig!).

Alleskunner
Houd je van afwisselde stimulatie en g-spot stimulatie in het bijzonder? Dan is dit de zoemmmer die je moet hebben! Hit me G-Kii one more time!!!

Wil je zelf ook de kracht van de veelzijdige G-Kii ervaren? Dan kun je kiezen uit de vier bekende kleuren van Je Joue.

Shop nu

Dat is vreemd…
Tot slot nog iets waar wij ons over verbazen… Je ziet nog steeds overal op internet de G-Ki (de eerste versie met één i) staan. Maar deze wordt al bijna twee jaar niet meer geproduceerd en geleverd door Je Joue! Heel vreemd dus dat deze nog steeds worden aangeboden bij diverse winkels… Bij navraag bij Je Joue hebben ze hier ook geen antwoord op, maar geven aan dat de G-Ki echt al lang niet meer verkrijgbaar is…