Lelo Tor vs Je Joue Mio

Je Joue Mio vs. Lelo Tor 2

Iedereen kent ze vast wel, vibrerende ringen die om de trots van je lover geschoven moeten worden en jou vervolgens een ongekende hoogte zouden moeten geven. De versie van Durex is misschien wel de bekendste. Alleen wat deze goedkope ringen beloven, maken ze in de praktijk helemaal niet waar… Het probleem is dat de vibratiemotortjes bij bijna alle loveringen (cockring vinden wij zo’n lelijk woord) totaal geen power hebben. Voor deze goedkopere ringen is onze conclusie duidelijk; best geinig om een keertje te proberen, maar het plezier dat je eraan beleeft komt in ieder geval niet door de vibraties. Maar hoe zit dat met de duurdere vibrerende ringen?

Lord of the Rings
Er zijn eigenlijk slechts twee goede vibrerende ringen op de markt die een vrouw wél een orgasme kunnen geven; de Tor 2 van Lelo en de Mio van Je Joue. Maar welke is beter? Wie zal deze strijd winnen? Wordt het de Tor 2 of de Mio?

Lelo Tor 2
De Tor 2 is een mooie lovering. Hij is oplaadbaar en gemaakt van rekbaar siliconen. Het menu doorlopen vinden we wat onhandig en ook moet je behoorlijk hard drukken op de knopjes. De ring zit prima (past bij elke maat), maar kan breken als je de ring te ver uitrekt. De Tor 2 heeft oplopende vibratiesterktes en 5 pulsprogramma’s. De Tor 2 vibreert lekker krachtig en maakt niet veel geluid. De oplaadtijd is 2 uur en dit geeft je 1 tot 1,5 uur plezier. Minpunten zijn de naad onderaan de ring (die dus kan scheuren bij te ver uitrekken) en het doorlopen van het menu. De Lelo Tor 2 krijgt van ons een 7,5.

Je Joue Mio

De Je Joue Mio is ook oplaadbaar en gemaakt rekbaar siliconen, maar dan wel een stuk steviger en degelijker dan de Tor 2. De Mio oogt hierdoor ook luxer en is beter afgewerkt. Het menu doolopen gaat gemakkelijk. Je zet de ring harder of zachter met de + of de – knopjes en je doorloopt het vibratiemenu met het middelste knopje. De Mio heeft oplopende vibratiesterktes en 6 pulsprogramma’s (die je ook met de + en de – harder of zachter kunt zetten, dat kan bij de Tor 2 niet). De vibratiekracht van de Mio is behoorlijk krachtig! De oplaadtijd is 2 uur en geeft 1,5 tot 2 uur plezier. De ring zit erg fijn (past bij elke maat). Minpunten hebben we eigenlijk niet gevonden. Ook kan je de Mio door zijn ronde vormen en robuuste uitvoering heel goed als clitorisvibrator (tijdens het voorspel of solo met jezelf) gebruiken. Hij ligt ook voor deze doeleinden prima in de hand. De Je Joue Mio krijgt van ons een 9.

In dit overzicht hebben we onze testresultaten overzichtelijk op een rijtje gezet:

Je Joue Mio Lelo Tor 2
Prijs € 74,95 € 99,00
Vibraties ++ +
Geluid + ++
Bediening ++ -
Materiaal ++ +
Verpakking ++ ++
Opbergzakje nee ja
Opladen ++ ++
Gebruiksduur ++ ++
Waterdicht ++ +

Conclusie
De Je Joue Mio komt op de meeste punten net iets beter uit de test dan de Lelo Tor 2. De Mio vibreert ietsje harder en heeft ook een veel beter bedieningsmenu (al zitten de knopjes van de Tor 2 wel handiger gepositioneerd). Door het ronde design en het fijne siliconenmateriaal zit de Mio ring heel comfortabel om de penis. Ook een pluspunt is dat je de Mio heel goed als clitorisvibrator kunt gebruiken. En omdat de Mio maar liefst 25 euro goedkoper is dan de Tor 2, kunnen we niets anders concluderen: de Je Joue Mio is de Lord of the Rings!

Omdat we vinden dat je als klant van Zoemmm.com altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs moet krijgen, hebben wij de Lelo Tor 2 niet in ons assortiment opgenomen. Simpelweg omdat de Je Joue Mio duidelijk overtreft op zowel prestaties als prijs.

De Mio is leverbaar in de kleuren paars en zwart.

- Geschreven door Zoemmm.com

Shop nu