B Swish Bnaughty Deluxe

Test review B Swish Bnaughty Deluxe

De Bnaughty Deluxe van B Swish is een chique ei-vibrator die je kunt bedienen met een afstandbediening. Via een zacht maar stevig stroomdraadje, van ongeveer 60 cm lang, hebben de twee contact met elkaar. De Bnaughty zit mooi verpakt en er wordt een handig opbergzakje bijgeleverd. Dit vind ik altijd een welkom pluspunt, erg handig om je speeltje discreet in op te bergen!

Goede vibrator
De bediening is makkelijk. Met een aan- en uitknop zet je deze vibrator aan en weer gemakkelijk uit. Met de menuknop doorloop je de 7 vibratiefuncties. De Bnaughty Deluxe heeft 3 vibratiesterktes, van zacht tot krachtig. En 4 trilritmes, die een verrassende sensatie geven (3 en 4 zijn mijn favoriet). De Bnaughty Deluxe is gemaakt van hardplastic met een luxe zilveren randje er omheen. Het geluid dat de Bnaughty Deluxe maakt is niet hard te noemen. Wel zo aangenaam als je rustig wilt genieten. Voor mij is dit een belangrijke reden om voor een goede vibrator te kiezen.

Fijne remote-bediening
Je kunt de Bnaughty Deluxe voor uitwendige stimulatie gebruiken maar ook het eitje in je brengen. Door het stevige stroomdraadje kun je deze er weer makkelijk uithalen. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar uitwendige stimulatie, maar het eitje in mij met een uitwendige vibrator tegen mijn clitoris geeft een geweldig lekkere gevoel en een nog beter orgasme!

Conclusie
De Bnaughty Deluxe is een hele fijne en mooie ei-vibrator voor een leuk prijsje. De bediening is zeer aangenaam door de afstandbediening. De vibraties zijn diep en krachtig en het geluidsniveau is goed. Het bijgeleverde zachte opbergzakje maakt het helemaal compleet. Voor mij is het een hele fijne vibrator waar ik veel plezier aan beleef. De Bnaughty Deluxe behoorde direct tot mijn favorieten. Ik denk dat het ook een fijn speeltje is voor beginners in viboland.

- Geschreven door Mariëlle

Shop nu