Test review Fairy Mini

Als je in je leven al zo’n acht vibrators hebt versleten mag je jezelf wel een lastig te bevredigen consument noemen. Het probleem van al mijn vorige vibrerende vriendjes, die inmiddels achterin mijn kast liggen, is dat ze stuk voor stuk te zacht trilden. Met het label “de krachtigste vibrator ter wereld”, belooft de Fairy Mini hopelijk deze issues voor mij op te lossen!

Heftige vibrator
Mijn eerste indruk… Whooooow! Wat een heftige vibrator is de Fairy Mini! Dit is zelfs voor mij (als fan van harde vibraties) heel heftig. Wat me vooral bevalt aan de vibraties van de Fairy Mini, is dat ze aan de oppervlakte zitten. Het is geen motortje omringd door een dikke laag plastic waar de vibraties zich doorheen moeten wurmen. Hierdoor zijn zelfs de vibraties van de Fairy Mini op de zachtste stand nog heel goed te voelen!

Kroontje op mijn orgasme
De Fairy Mini ligt prima in de hand en met het handige wieltje aan de voorkant kun je de sterkte gemakkelijk en heel precies opvoeren. Met een klikje rol je hem weer terug in de uitstand. Waar je wel even op moet letten, is dat je hem de goede kant opdraait als je hem uitzet. Ik draaide een keer verkeerd, maar dat zorgde ook wel weer voor een leuk kroontje op mijn orgasme ;)

Het genotslevel
In de zachte tot normale stand klinkt de Fairy Mini als een normale vibrator, tot je er een tandje bij doet. Maar persoonlijk vind ik echter niet dat het geluidsniveau het genotslevel overstijgt. Ook in de maximale stand vind ik het geluidsniveau acceptabel.

Hitachi Magic Wand
Natuurlijk was ook ik bekend met de Hitachi Magic Wand (de voorloper van de Fairy) uit de pornografie. Die vrouwen leken altijd een ware extase te beleven als ze met de Hitachi aan de slag gingen. Ik was benieuwd of hetgeen hun gezichtsuitdrukkingen me beloofden waargemaakt zou worden. Hierop kan ik inmiddels alleen maar met een luid en duidelijk “JAAAA!” antwoorden ;) En dat te bedenken dat deze Fairy nog heftiger is dan de Hitachi…

Conclusie
De Fairy Mini is een must-have voor vrouwen die clitorale stimulatie prefereren en daarbij houden van een hele stevige vibraties. Een orgasme is lastig te ontwijken met deze geweldenaar. Het absolute pluspunt voor mij is dat hij niet op batterijen werkt en ook niet oplaadbaar is. Omdat je hem direct inplugt in het stopcontact heb je altijd en onbeperkt verwenplezier en dat is zeker fijn als je graag meervoudige orgasmen krijgt. Deze super vibrator gaat niet achter in de kast, maar krijgt een plaatsje op mijn nachtkastje. In een gouden kistje!

- Geschreven door Sabrina

Shop nu