Happy vibrator

Test review Happy vibrator

Vandaag heb ik de Happy vibrator ontvangen, spannend! De Happy vibrator is een no nonsense staafvibrator met een semirealistisch uiterlijk van het mannelijk geslacht. Volgens de omschrijving is deze vooral heel lekker voor je binnenste. Ik ben benieuwd!

Grote roze…
De Happy ziet er aantrekkelijk uit. De staaf is gemaakt van zacht en flexibel siliconenmateriaal. Aan de top zit een soort ovale vorm met ribbels er onder dat het idee van een eikel geeft. De Happy vibrator is eigenlijk een soort grote roze (of blauwe) piemel ;) Ik vind het formaat en zijn vorm best opwindend!

Gemakkelijk
De verpakking ziet er prima uit. Er gaan twee AA batterijen in deze verwenner. Batterijen in een vibrator doen kan soms een hele klus zijn, maar bij deze vibrator is dat geen probleem. Binnenin staat waar de + en de – moeten komen. De dop opent (tegen klok in) en sluit gemakkelijk. Bovenop de dop zit een aan/uit knop en de menuknop.

Heerlijk gevoel
De staaf van de Happy is 22 cm lang en bijna 4 cm breed. Best een grote jongen dus! Maar de Happy glijdt zeer aangenaam naar binnen en geeft mij een heerlijk gevuld gevoel. De vibraties zitten in de eikel en hierdoor is de Happy ook heel fijn tegen mijn clitje te houden. De Happy weet mij dan ook aardig op te winden door zijn formaat en zijn trilvermogen!

2 in 1
De Happy is eigenlijk een dildo en vibrator ineen. Zowel met als zonder vibraties is het genieten geblazen. Dit geeft veel meerwaarde aan deze vibrator. De vibraties zijn krachtig en erg lekker! En, heel belangrijk, hij maakt niet veel geluid! Een hoogtepunt behalen met deze verwenner kost mij dan ook geen enkele moeite! Mmmmmmm ;)

Conclusie
De Happy is een verrassend fijne en goede vibrator. Hij is met name aan de raden als je van een gevuld gevoel houdt. De semirealistische vorm geeft ook een erotische lading. De vibraties zijn krachtig en het geluidsniveau is zacht. De bediening is makkelijk en wijst zich vanzelf. De verschillende vibraties en pulsen zijn lekker. Heel lekker eigenlijk! De Happy is een effectieve vibrator zonder onnodige poespas. Hij doet precies waar die voor bedoeld is, een vrouw heeel happy maken ;)

- Geschreven door Bianca

Shop nu