Test review Je Joue MiMi

Met veel plezier haal ik de prachtige zwarte Je Joue MiMi uit de verpakking. Even laat ik hem door mijn handen glijden. Zacht, stijlvorm, mooie vorm, aantrekkelijke kleur. Ik verlang ernaar om deze prachtige clitoris vibrator uit te proberen. Het opladen gaat met groot gemak. Eenvoudig opladen met een magnetisch snoertje in plaats van een paar batterijen is toch wel een groot voordeel. Voor de vibrator is het erg slecht om deze tijdens het opladen te gebruiken. Het kan de ervoor zorgen dat deze stuk gaat. De makers van de Je Joue hebben daar wat op gevonden. Zodra je de lader aan de vibrator bevestigt houdt deze gelijk op met trillen. Toch wel goed om een beetje beschermt worden tegen jezelf. Want deze kleine vibrator is meer dan verslavend ;-).

Search and you may find
De zoektocht naar een aangename clitorale vibrator is best wel lastig. Misschien ben ik een veeleisende gebruikster ;-) Maar waarom zou je dat vandaag de dag niet zijn? De lat mag best een hoog worden gelegd. Ik vind het dan ook erg gaaf om de MiMi voor Zoemmm.com te testen. Vooral ook omdat de beloftes niet mals zijn. Zou het daadwerkelijk met stip de beste clitorale vibrator zijn?

De eerste keer (met de MiMi dan ;-)
Eenmaal opgeladen kan ik niet wachten om de Je Joue uit te proberen. Nonchalant meld ik mijn man dat ik even ‘aan het werk moet’ voor Zoemmm en knipoog hem toe. Het testen van een vibrator is toch een klus die ik in eerste instantie alleen doe ;-). Ik ervaar enige opwinding wanneer ik de mooi gevormde vibrator van de lader haal. Even kijk ik na hoe de bediening werkt. Al snel kom ik erachter dat dit heel eenvoudig is. Oei, wat een intense trilling. Even houd ik de vibrator in mijn hand. Dit belooft wat! Ook de programma’s met afwisselende vibratieprogramma’s zijn aanwezig. De MiMi laat ik langzaam afgeleiden naar mijn genotsplekje. Kort even om mijn tepels. Wauw, wat een intense trilling. Stevig maar toch verfijnt. Eenmaal bij mijn clitoris voel ik al snel dat een orgasme niet lang om zich zal laten wachten. Langzaam voer ik de vibraties wat verder op. Heerlijk! Zachtjes draai ik rondjes met het puntje van de MiMi om mijn genotsplekje. Even houd ik de vlakke kant tegen mij aan. Lekker, warm en zacht glij ik met de hele MiMi langs alle fijne plekjes om zo een orgasme wat uit te kunnen stellen. Maar het orgasme is onvermijdelijk. Heerlijk kom ik klaar en lig ik even na te genieten van de fijne en intense vibraties. Beneden hoor ik dat de kamerdeur sluit. Zal hij naar boven komen? Nog geen paar seconden later staat hij naast mijn bed. Zonder een woord te zeggen komt hij naast me liggen en kijkt hij met verlangen naar het nieuwe speeltje. Plagend zeg ik dat hij te laat is. Hij geeft me een kus op de mond en zegt: ‘hij kan toch ook onder de douche?‘.

Conclusie: Love it!
Volgens mij kan de Je Joue MiMi menig vrouw het hoofd op hol doen slaan. Vooral de intense trilling. Maar ook omdat je hem heerlijk onder de douche en in bad kan gebruiken kan. Daarnaast is de MiMi zo geluidszacht dat je niet gestoord wordt. Heerlijk voor solo gebruik, maar ook heel fijn met je partner. Omdat je hem tijdens het vrijen gemakkelijk kan gebruiken wanneer je clitoraal wilt klaarkomen. Deze luxe clitorale vibrator is daarom erg geschikt voor een veeleisende gebruiksters. Juist door de kwaliteit, het gemak waarmee je hem kunt bedienen en de eenvoud waarmee hij op te laden is. Inmiddels is de MiMi de vibrator die ik het eerste uit mijn nachtkastje pak tijdens het vrijen met mijn partner. Met stip mijn nummer 1! Een verrassende krachtige clitoris vibrator voor de beginnende én voor de ervaren vrouw.

- Geschreven door Daisy

Shop nu