Jewel Plug

Test review Jewel Plug

Welke vrouw houdt er nou niet van een mooi sieraad? Ik in ieder geval wel ;-) Maar waarschijnlijk denk jij (net als ikzelf) dan niet gelijk aan een stout sieraad op een wel heel intieme plek. Zoemmm.com wel, zij vroegen mij de Jewel Plug te testen. En inderdaad, deze plug siert niet alleen een heel intiem deel van je lijf, maar is ook lekker om te dragen. Ik koos voor een kleur die mij aanspreekt; ‘roze’. En was maar wat nieuwsgierig hoe de plug mij zou staan, voelen, plezieren en zou passen ;-). Mijn ervaringen met plugs zijn tot dusver beperkt. Ik heb er eentje in mijn ladekastje van siliconen. Hoewel ik het een fijne stimulatie vindt, voldeed de siliconen versie niet aan mijn verwachtingen. Dus erg nieuwsgierig naar wat deze Jewel Plug mij zou kunnen bieden aan plezier in de slaapkamer wacht ik geduldig op de postbode.

De eerste indruk
De Jewel Plug wordt geleverd is een heel mooi klein zwart doosje. Het doosje is zwaar. De plug zou best wel eens wat kunnen wegen! Oei, dat is wel erg spannend. Ongeduldig pak ik de Jewel Plug eruit. En inderdaad het is een zware plug die nu koud in mijn hand rust. Even omklem ik de plug en warmt hij snel op aan de temperatuur van mijn hand. Dit is wel wat anders dan een siliconen exemplaar. Deze mooie plug is van roestvrijstaal! Dat beloofd nog wat. De totale lengte van de plug is 8 centimeter en de diameter van het breedste gedeelte van de plug is 3 centimeter. Ik ben erg onder de indruk van de plug en vraag me af of ik het wel aan durf deze in te brengen. Oeps,… Spannend!

First time
Hoewel mijn man de plug al heeft bewonderd wil ik hem toch verassen door hem niet in te lichten over mijn plan hem ermee te verassen. En ik vertel hem dat ik hem eerst eens een keertje alleen ga testen wanneer hij aan het werk is. Dus nietsvermoedend neem ik ’s avonds een lange warme douche en heb ik hele andere plannen voor de avond dan op de bank een filmpje te kijken ;-). Na het douchen ligt de plug klaar voor gebruik op mijn nachtkastje. Ik warm hem op met heerlijk warm water (niet te warm natuurlijk;-)). Door de warme douche, de gedachte dat ik zo mijn man ga verassen en de plug inmiddels opgewarmde plug in mijn handen voel ik de opwinding in mijn lijf! Ik breng wat glijmiddel aan op mijn hand en masseer zorgvuldig de plug ermee in. Waarna ik rustig ga liggen op mijn rug en de plug voorzichtig naar binnen laat glijden. Wat trouwens erg makkelijk gaat. Doordat de plug lekker warm is voelt het heerlijk om hem in te brengen. Het gewicht, de grote en het materiaal voelen heerlijk aan. En om eerlijk te zijn heb ik nu al veel te veel zin om te genieten! Maar ik moet nog even geduldig zijn. Even bekijk ik mijn billen in de spiegel en voorzichtig gluur ik even ertussen, waar een prachtige roze steen mijn intieme deel siert. Wauw! Wat een mooi gezicht. En wat spannend. Nooit gedacht dat ik dit zo opwindend zou vinden. Ik smeer mijn lichaam in met wat geurende bodylotion en doe enkel een eenvoudig nachtjaponnetje aan, zonder slipje ;-)

Opwindend
Eenmaal beneden vlij ik mijn lichaam naast mijn man op de bank en begin ik met hem te zoenen. Hij beantwoord mijn zoen en laat zijn handen over het zachte satijnen japonnetje glijden. Niets vermoeiend ontdekt hij dat ik geen slipje draag en dat zorgt voor de nodige opwinding. Nog wat gretiger kneed hij mijn billen en vindt…. Nieuwsgierig legt hij me op mijn buik, masseert mijn billen en zegt dat hij het een heel opwindend gezicht vindt! Bloos, bloos! Tijdens het vrijen hou ik de plug in, wat zorgt voor een hele fijne stimulatie en uiteindelijk een heerlijk orgasme. Wat went het snel om de plug te dragen. Hij voelt zo lekker stevig, en neemt heel snel de temperatuur van mijn lichaam aan. Tijdens het vrijen voelt het extra lekker, omdat ik ook door de plug gevuld wordt. Erg fijne ervaring. Zo heb ik het nog niet eerder beleefd ;-) Dit gaan we vaker doen.

Tips & Tricks
Niet alleen ikzelf geniet van het dragen van deze plug. Ook mijn partner vindt het een fijne ervaring ;-). Bij mannen is de anale stimulatie erg plezierig (heb ik me laten vertellen;-)), maar het is nog niet zo ‘gewoon’. Maar als je partner het leuk vindt om te proberen, dan kan ik het je zeker aanraden. Hihi. Wat ik zelf erg lekker vindt is om de plug al wat eerder in te brengen voor de seks. Door het dragen van de Jewel Plug voel ik de opwinding erg toenemen. En het is een heel fijn voorspel, de voorpret is heel erg leuk! Vooral als je tijdens het boodschappen doen opbiecht aan je partner dat je hem weer draagt. Succes gegarandeerd ;-). Ook bij soloseks is het dragen een aanrader. Ik vind het lekker om hem in te brengen voor de soloseks en wat ik heel erg lekker vindt is om hem flink koud te maken! Geeft een heel lekkere sensatie door je hele lijf. Maar ik breng de plug wel het liefst in door wat glijmiddel te gebruiken, want dat maakt dat hij er makkelijk inglijdt in plaats van stroef. Het inbrengen en verwijderen moet je wel voorzichtig doen. En als je tijdens de seks er wel last van krijgt moet je dat wel tijdig aangeven. Hoewel dat met het gebruik van een beetje glijmiddel waarschijnlijk niet zal gebeuren ;-)

Conclusie
De Jewel Plug ziet er prachtig uit en ik vind het doosje waarin deze plug geleverd wordt ook heel mooi. Ondanks dat het een zware roestvrijstalen plug is denk ik dat hij ook zeer geschikt is voor beginners. Hij is mooi vormgegeven, is lekker stevig en zwaar en kan zowel warm als koud worden ingebracht voor een heerlijk gevoel. Ik vind het gebruiken van een stalen plug echt een aanrader. Ik voel me er meer door gevuld dan door een siliconen en ook het gewicht van de plug vind ik een leuke en fijnvoelende extra. Wat ik vooral leuk vindt is dat het ook een heel mooi en intiem sieraad is. En stiekem wil ik alle kleuren wel hebben!;-) Het is best wel een erg spannend speeltje en iets totaal anders dan de andere speeltjes, maar het is zo spannend en toch ook wel met een kinky randje dat het zowel veel soloplezier als plezier in de slaapkamer kan opleveren (voor hem en haar). Met een beetje lef, glijmiddel en fantasie zal je van deze aanschaf zeker geen spijt krijgen.

- Geschreven door Daisy

Shop nu