Test review Leren paddle met hart

Ik hou van kinky! Een zweepje, een flinke tik op mijn billen, bondage etc. Toen ik voor Zoemmm.com de leren paddle met hart mocht testen was ik dan ook erg benieuwd of deze paddle wel stevig genoeg zou zijn voor een flinke tik. Er zijn namelijk veel ondeugdelijke exemplaren op de markt. Zou deze paddle wel mijn verwachtingen waarmaken?

Deze is super
Toen ik de paddle uit de verzenddoos haalde wist ik eigenlijk al genoeg, deze is super! De paddle is gemaakt van stevig echt leer en bestaat uit twee lagen. Deze twee lagen zijn op elkaar gestikt bij het handvat zo dat het gedeelte waar mee ‘geslagen’ wordt uit 2 flappen bestaat. Het handvat is ook nog eens verstevigd voor een optimale grip. Onderaan het handvat zit een klein gaatje met een leren koordje zodat je de paddle mooi op kunt hangen voor en na gebruik. Het leren koordje is ook makkelijk te verwijderen voor degene die dit storend vinden. De paddle is niet heel groot, zo’n 30 cm. Dit samen met het hartje wat uitgesneden is in het slag gedeelte maakt dat deze paddle toch ook lief oogt.

Een zacht tikje tijdens het vrijen
Allereerst wil ik even melden dat je echt niet perse aan SM hoeft te doen om heerlijk van deze paddle te kunnen genieten. Hou je van een zacht tikje tijdens het vrijen? Ook daar is deze paddle uitermate geschikt voor. Door zachtjes met het puntje een tik te geven krijg je een fijne kriebelende sensatie. Ook het koordje is leuk om in je vrijpartij te betrekken. Hier kun je bijvoorbeeld heerlijk de tepels mee strelen.

Naar hartenlust variëren
Eigenlijk kun je met deze paddle naar hartenlust variëren. Door meer kracht te zetten sla je harder. Ikzelf was heel erg benieuwd of de paddle bestand zou zijn tegen een flinke spanking. Nee ik heb het niet over blauwe plekken maar gewoon een lekkere flinke tik. En ja dat is ie! Doordat het slag gedeelte uit twee lagen bestaat hoeft er niet heel veel kracht gezet te worden om een flinke pets te bereiken. Doordat die delen als het ware tegen elkaar stuiteren kan er met deze leren paddle een behoorlijk venijnige tik uitgedeeld worden. Voor degene die het zich afvragen (ik was hier benieuwd naar;)) is het hartje op je huid te zien na een tik met deze paddle? Ja! Het hartje is wit en de rest rood. Wel moet ik hierbij zeggen dat hier toch wel een flinke tik voor uitgedeeld moet worden.

Conclusie
Ik heb heel veel plezier van deze paddle en vind het echt een top product. De paddle is mooi afgewerkt en van stevig materiaal. Door zijn niet al te grote formaat lekker handzaam. Het hartje maakt deze paddle leuk en schattig om te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Af en toe een tikje op je billen tijdens het vrijen? Of liever een flinke spanking sessie? Deze paddle is geschikt voor allebei en garandeert je uren plezier!

Tip
Wat ik als tip nog even mee wil geven om jaren van deze paddle te kunnen blijven genieten; vet hem af en toe eens in met leerwax. Voornamelijk tussen de twee flappen van het slaggedeelte. Het leer kan hier door de bewegingen wat sneller uitdrogen.

- Geschreven door Tanja

Shop nu