Test review ON Natural Arousal Oil Original

Test review ON Natural Arousal Oil Original

Terwijl mijn man beneden bij de bar een fles heerlijke prosecco besteld voor op onze hotelkamer, zit ik boven in een satijnen jurkje opgekruld op het rand van het bed. In mijn hand een heel klein flesje met daarin de stimulerende olie ON Natural Arousal Oil Original. Ik laat twee druppeltjes uit het pipetje rollen op mijn wijsvinger terwijl ik onderzoekend kijk en kort ruikt. Nieuwsgierig of het inderdaad zo intens is als de beschrijving doet geloven…

Gelijk voelbaar
1 à 2 druppeltjes moet voldoende zijn?! Ik kies voor twee. Spreid mijn benen en open met mijn linker hand mijn schaamlippen. Ontbloot voorzichtig het topje van mijn clitoris en smeer met het puntje van mijn rechter wijsvinger zorgvuldig het meest gevoelige plekje van mijn lichaam in. De werking van het middel bedraagt ongeveer vijfenveertig minuten. Het effect daarentegen is gelijk voelbaar.
Mijn gevoelige plekje reageert heftig op de olie. Even vraag ik mij af of het wijsheid is om wat van het olie er vanaf te spoelen? Maar ik sluit mijn benen, stroop mijn jurkje weer naar beneden en ga met gesloten ogen op het bed liggen. De zinderende warmte breidt zich uit en mijn vagina voelt intens warm. Zonder dat ik iets doe voel dat de opwinding toeneemt. In mijn onderlijf en buik voel ik het verlangen groeien om aangeraakt te worden.

Spaanse zon
Beheerst ga ik staan, loop even naar de badkamer om mijn nek en decolleté te voorzien van een heerlijk parfum en ga zitten op het balkon. Het lopen door de hotelkamer is niet zonder gevolg gebleven, het licht wrijven van mijn buitenste schaamlippen zorgt ervoor dat mijn vagina langzaam vochtig wordt. Op het balkon geniet ik intens van de zomerse warmte van de net ondergaande Spaanse zon. Mijn man komt niet veel later met een fles ijskoude Prosecco en twee glazen binnen. Hij zet de glazen op het kleine tafeltje tussen ons in en schenkt mijn een glas in. Ik zet de rand van het glas aan mijn lippen en laat een klein slokje van het heerlijke drankje door mijn mond naar binnen glijden in de hoop mijn zinnen wat te kunnen verleggen naar de prachtige zomeravond en het fijne gezelschap.

De spanning stijgt
Mijn man weet niet dat ik mijn intiemste plekje heb voorverwarmd met de krachtige olie. Maar het satijnen jurkje met niets eronder is hem zeker niet ontgaan. Zacht, maar heel intiem drukt hij een zoen op mijn lippen. Met een hese rauwe stem zegt hij mij dat hij zin in mij heeft. Zin om het jurkje van mijn lichaam te stropen en mij overal te kussen. Zijn woorden voel ik direct in mijn onderbuik en mijn onderlijf. Vol verlangen kijk ik hem aan, waarna hij opstaat, onze glazen meeneemt en op het nachtkastje van ons hotelbed plaatst. Hij loopt terug naar mij pakt mijn hand en doet mij opstaan. Zonder dat hij me aangeraakt heeft is mijn vagina warm en vochtig en is het verlangen hem in mij te voelen enorm groot.

De warmte van de olie is intens
De warmte van de olie is intens. Terwijl hij me kust en mij op het bed legt en heel langzaam, bijna tergend traag, mij overal zoent en aanraakt, behalve daar, wil ik niets liever dan zijn hand tussen mijn benen! Geduldig wacht ik af, bij de eerste aanraking voel ik mijn vagina samenknijpen, zonder enige moeite kom ik na een korte stimulatie van zijn vingers heerlijk klaar. Ik zucht diep, kom even bij de van de heerlijke sensatie waarna ik hem zorgvuldig verleidt, uitkleed en hem diep in mij schuif. Het duurt niet lang of ik kom nog een keer…

Mijn conclusie
ON Natural Arousal Oil Original vind ik heel lekker maar ook best intens. Ik zou je ook echt willen adviseren om je aan de voorschriften te houden en zeker niet meer dan twee druppeltjes de eerste keer te gebruiken! In de week erop heb ik de olie wat meer verdeeld over mijn vagina. Dat is ook echt een aanrader! Dus niet alleen daar, op mijn clitoris, maar juist er wat omheen. Heerlijk om te gebruiken als je jezelf wilt stimuleren met een lekker speeltje zoals mijn favoriet de MiMi van Je Joue (die trouwens elke vakantie mee gaat in mijn toilettas). De olie zorgt ervoor dat het gehele gebied enorm gevoelig raakt. Je wordt opgewonden zonder dat je er veel voor hoeft in te spannen. Heerlijk wanneer je in de sleur van de dag, werk, kinderen zit en de opwinding zeker niet als ‘vanzelf’ komt zoals in de eerste maanden van je relatie.

Ik heb ook meerdere oliën en stimulerende middelen geprobeerd. Zoals bijvoorbeeld de Stimulating Clitoris Cream. Deze is ook erg plezierig, maar werkt niet zo lang door en is veel minder intens dan ON Natural Arousal Oil. Wel is de Stimulating Clitoris Cream erg lekker om regelmatig te gebruiken bij zelfbevrediging. Vaker kies ik voor dit stimulerende middel op het topje van mijn vibrator, juist omdat het niet al te lang doorwerkt, maar wel direct zorgt voor een aangename stimulatie van mijn vagina.

Mijn man heeft het de afgelopen week ON Natural Arousal Oil Original ook gebruikt op zijn eikel! Hij was daar zeer zeer tevreden, dus mannen, als jullie durven… ;-)

Ik heb nu alweer zin in de volgende vakantie en deze olie gaat zeker mee in mijn toilettas. Ben erg benieuwd wat jouw ervaringen zijn ;-). Veel plezier!

- Geschreven door Daisy

Shop nu