Test review Shiri Zinn Minx

Ik kan me de tijd nog herinneren dat een glimlachende vrouw met een saaie witte vibrator tegen haar gezicht aan pronkte in catalogussen van postorderbedrijven. Dit was een verkoopafbeelding voor een “massagestaaf”. Tegenwoordig zijn vibrators al lang geen taboe meer en verschijnen ze in de prachtigste uitvoeringen. Deze keer test ik voor Zoemmm.com wel een heel bijzonder exemplaar: De zwarte Minx van Londense ontwerpster Shiri Zinn.

De looks
Hier kan ik eigenlijk maar 1 woord voor bedenken: WOW! De Minx is echt de Rolls Royce onder de vibrators. De Minx wordt geleverd in een prachtige doos met een reptielenleer-look. De binnenkant is volledig bekleed met satijn. Dit is echt een prachtige verpakking om je speeltje in op te bergen.
De Minx zelf is gemaakt van duurzaam acryl, een luxe hardplastic en is werkelijk fantastisch afgewerkt. De Minx is 23 cm lang en op het dikste punt 4,5 cm dik. Verder is de vibrator voorzien van glad afgewerkte ribbels voor nog meer genot. Aan het uiteinde van de Minx bevindt zich een kleine uitstulping die bezet is met 12 echte Swarovski kristallen. Aan deze uitstulping zit tevens een afneembare verenpluim. Deze kan je gebruiken om mee te strelen over je eigen lichaam of dat van je partner. Zo heb je eigenlijk 2 speeltjes voor de prijs van 1.

Het gebruik
De Minx is gelijk klaar voor actie. In de vibrator gaan 2 C batterijen. Er wordt aangeraden om Duracell batterijen te gebruiken voor het beste resultaat. Dus snel naar de elektronicawinkel om batterijen te halen! Jammer vind ik wel dat er in een vibrator van deze prijsklasse batterijen moeten en dat deze vibrator niet oplaadbaar is. Ook wordt de Minx een stuk zwaarder door 2 van die flinke batterijen. Het plaatsen van de batterijen gaat heel gemakkelijk, je kunt de onderkant losschroeven en dan de batterijen plaatsen. Er zit een papiertje bij wat om de batterijen gewikkeld moet worden om zo het geluidsniveau te beperken. Als de batterijen op hun plek zitten ben ik toch wel benieuwd hoe de Minx presteert. Ik houd van vibrators met een makkelijke bediening en dat is bij de Minx zeker het geval! Aan de onderkant zit een draaiknop waarmee je de Minx van zacht tot hard kan laten vibreren. De vibrator beschikt niet over extra trilprogramma’s maar gewoon over een standaard trilfunctie. Als ik de Minx op mijn hand probeer voel ik dat hij beschikt over diepe krachtige vibraties. Ook is de Minx lekker stil!

Solo en samen
De Minx is naar mijn mening een vibrator die zowel prima alleen als met een partner gebruikt kan worden. Het is heerlijk elkaar in het voorspel te strelen met de pluim en daarna op ontdekkingsreis te gaan met de vibrator zelf. Ook solo heb ik veel plezier gehad van de pluim. Om in de stemming de komen vind ik het persoonlijk heerlijk om mijn tepels te strelen met de super zachte pluim. De Minx zelf kan zowel inwendig als op de clitoris gebruikt worden, en ook dit heb ik uitgebreid getest. Dankzij de ribbels is het fijn om de Minx inwendig te gebruiken, om batterijen te besparen zet ik de vibrator uit. Maar ook als de vibrator uitstaat is inwendig gebruik zeer prettig. Ik ben een dame die vrij makkelijk tot een hoogtepunt komt en met de Minx lukt dat prima!

Conclusie
De Minx van Shiri Zinn is een absolute designtopper! Het plaatje is helemaal compleet. De opbergdoos is prachtig, de afwerking van de vibrator is werkelijk subliem en het design is zeer apart vanwege de afneembare veren pluim. Ook straalt de Minx absolute luxe uit door de 12 Swarovski kristallen. Voor het complete wow-effect zou je deze vibrator eigenlijk in een opengeklapte doos op je nachtkastje moeten zetten zo kan je keer op keer genieten van de luxe uitstraling. Wat ik wel jammer vind is dat de Minx niet oplaadbaar is. Voor de prijs van deze vibrator vind ik dat je dat wel mag verwachten en oplaadbaar is beter voor het milieu.

Wil je een vibrator met een apart design en een zeer luxe uitstraling? Dan is de Minx van Shiri Zinn echt iets voor jou!

Plus- en minpunten op een rijtje
+ het design
+ prachtige verpakking
+ luxe afwerking
+ afneembare verenpluim voor dubbel genot
+ simpele bediening
− niet oplaadbaar
− geen vibratieprogramma’s (al hoeft dit helemaal geen probleem te zijn)

- Geschreven door Tanja

Shop nu