Sweet Bunny Massager

Test review Sweet Bunny Massager

Ik was super blij toen ik een mailtje van Zoemmm.com kreeg met de vraag of ik misschien de Sweet Bunny Massager voor hun wilde reviewen. Ik had deze schattige vibrator al gespot in hun winkel en ik wilde hem eigenlijk maar wat graag hebben. Jaaa heeeel graag!!!

Hij moest eens weten
Met spanning wachtte ik de volgende dag op de postbode. Eindelijk ging de bel. Een vriendelijke maar zakelijke postmeneer overhandigde mij het pakketje. Hij moest eens weten wat er in het pakketje zat ;)

Klaar voor gebruik
Wat lief!!! Is het eerste wat in mij op kwam toen ik de Sweet Bunny Massager uit het doosje haalde. De roze oortjes zijn flexibel en het witte lijfje is van hardplastic. Het konijntje voelt lekker zwaar en degelijk aan voor zo’n klein speeltje. Snel opladen! Zijn oogjes knipperen tijdens het opladen. Hoe schattig?! Het opladen duurt iets minder dan 2 uur, best snel :) Als de Sweet Bunny Massager is opgeladen geven z’n oogjes egaal blauw licht.

Stilte voor de storm
Eindelijk… ik ben aardig opgewonden maar probeer de Sweet Bunny Massager eerst even ‘droog’ uit om het menu door te hebben.

Na een druk op de knop (het menu doorloop je door op zijn oogjes te drukken) beginnen de oortjes fanatiek te vibreren. En heel fijn, je voelt geen vibraties in je hand. Je kunt hem zelfs op je tafel zetten als hij aanstaat en hij blijft gewoon op zijn plek staan! Heel prettig is ook dat de Sweet Bunny Massager uitermate stil is. Het is de stilste vibrator die ik in mijn bezit heb! Je kunt makkelijk, met de twee menuknopjes, heen en weer wisselen tussen de 3 vibratiesterktes en 7 trilritmes. Dat belooft veel goeds!

Deugniet
Sweet Bunny Massager is echt een clitorisstimulator. De twee flexibele oortjes weten mij dan ook heel goed te verwennen zoals ik het fijn vind! In elk oortje zit een fanatiek vibratormotortje. Om mijn tepels tegen en tussen de vibrerende oortjes te houden vind ik ook erg lekker en opwindend. En dan het belangrijkste… Presteert hij ook goed waar hij voor bedoeld is? Volmondig JA!!! Deze deugniet weet mij heel prettig naar een orgasme te brengen. Je moet hiervoor geen druk uitoefenen, maar gewoon lekker de oortjes hun werk laten doen.;

O ja, je kunt deze ondeugende bunny gewoon op je nachtkastje zetten of laten staan want niemand die zal bedenken dat het een vibrator is… Eerder een grappige designwekkertje ;)

Conclusie
De Sweet Bunny Massager is een fijn verwennertje. Uitermate stil en je voelt geen vibraties in je hand en vingers. Dit laatste is erg prettig, want van sommige vibrators krijg je een verdooft gevoel in je vingers. De twee oortjes geven een fijne fanatieke vibratie maar zachte stimulatie kan ook. Precies zoals het lekker is! Het is een mooi degelijk vibratortje die er ook nog eens heel lief uitziet. En voor de prijs van € 49,95 is het ook nog eens een hele goede deal voor een oplaadbare vibrator!

- Geschreven door Esther

Shop nu