Tweezer tepelklemmen met veren

Test review Tweezer tepelklemmen met veren

Vol spanning lig ik op bed. Een zijden sjaaltje bedekt mijn ogen. Met enkel nog een mooi kanten slipje aan. Zachtjes voel ik een veertje langs mijn enkel naar mijn kuiten glijden en weer terug naar mijn enkel. Verder hoor ik alleen de zachte ademhaling van mijn man. Met het veertje plaagt hij langzaam mijn bovenbeen. Op weg naar mijn buik, even langs mijn lies en langs de lijn van mijn slipje. Maar hij raakt niets aan. Het verlangen groeit wanneer hij met de veertje plagerig mijn borsten streelt. Zachtjes laat hij de veertjes glijden langs mijn tepel, die langzaam opzwelt. Terwijl hij zijn lijf naast de mijne vleit en langzaam mijn nek zoent. Kippenvel over mijn lijf van spanning en zachte streling. Met zijn mond maakt hij een baan naar mijn rechterborst en zonder veel aarzeling omklemt hij met zijn mond mijn tepel. Een scheut van genot voel ik door mijn lijf. Zachtjes zoent, kust en zuigt hij aan mijn tepel, waarna hij exact datzelfde doet bij mijn linkerborst. Hij omsluit met zijn lippen mijn tepel en ineens voel ik een lichte pijnscheut door mijn lichaam. Mijn lijf spant zich even aan! Tweezer tepelklemmen met verenHij laat mijn tepel los en ik voel hoe de klem net ietsje meer wordt aangespannen. Weer een lichte pijnscheut door mijn lijf, maar het genot is vele malen groter. Hij laat mijn linkerborst met rust en concentreert zich nu op mijn rechter. Weer omklemt hij met zijn mond mijn tepel en terwijl hij deze met zijn lippen wat ophoogt trekt zet hij deze tepel ook in een klemmetje. Terwijl ik zachte pijnscheuten afgewisseld voel worden met het genot van mijn warme hand in mijn slipje. Ondertussen voelen mijn tepels gloeiend aan als mijn man zachtjes de veertjes aanraakt waardoor de klemmen zich wat verplaatsen en lichte pijnscheutjes mijn lichaam overvallen. Met mijn beide handen zoek ik een weg naar het satijnensjaaltje die ik naar beneden druk. Ik wil zien hoe mijn borsten er nu uitzien. En ik kijk eventjes naar beneden, erg mooi gezicht, spannend. Ik pak mijn man zijn hoofd tussen mijn handen en trek zijn mond naar mij toe. We zoenen. Tijdens het vrijen zie ik de veertjes bewegen en naarmate de opwinding toe neemt vraag ik mijn man of hij de klemmen meer wilt aanspannen. We komen beiden heerlijk klaar en liggen voldaan naast elkaar op bed.

Wauw! Dat ziet er echt opwindend uit!
Zoemmm stuurde mij Tweezer tepelklemmen met veren op. De verpakking was eenvoudig, een doorzichtig zakje. Maar met daarin een paar prachtige tepelklemmen, met stevige mooie veren eraan. De klem zelf is eveneens van stevig materiaal. Met een ringetje om de beide staafjes kun je langzaam de intensiteit van de pijn opvoeren. Zo kan dit opgebouwd worden van zeer zacht tot zeer intens. Om de uiteinden van de staafjes zijn omhult met een rubber materiaal die ervoor zorgt dat je de tepel niet kan beschadigen en om ervoor te zorgen dat je voldoende grip hebt op de tepel. Het is een van de vele soorten tepelklemmen die in de verkoop zijn. En wat dit type klem zo plezierig maakt is dat het geschikt is voor alle niveaus. Van een beginners tot gevorderden. Dus ook wanneer je lekker eens wat nieuws wilt proberen in de slaapkamer en je helemaal niet houdt van pijn kan dit toch een enorm leuk speeltje zijn. Het pijnniveau is in eerste instantie, wanneer de ring helemaal niet aangespannen wordt, nauwelijks aanwezig. En volgens mijn man ook een prachtig gezicht. Toen ik een dag later voor de spiegel stond met de klemmen om mijn tepels moest ik hem wel gelijk geven. Wauw! Dat ziet er echt opwindend uit. Wat opvalt aan het product is dat de kwaliteit erg goed is. Het is keurig afgewerkt en de veren zijn ook lekker stevig waardoor je heerlijk je partner ermee kunt strelen. En ook de heren vinden dit totaal geen straf. De klemmen kunnen ook voor de man worden gebruikt. Een beetje afhankelijk of je man het leuk vindt om te proberen kun je ook bij hem de klemmen bevestigen. Mijn partner was ontzettend nieuwsgierig hoe het zou voelen. Dus…;-)

Zoektocht
Zoals ik eerder al schreef is het assortiment van de tepelklemmen groot. Zo heb je niet alleen pincet klemmen, zoals deze mooie Tweezer tepelklemmen, maar ook allerlei andere soorten. Mijn zoektocht naar een mooie set klemmen liep altijd uit op een teleurstelling. Wanneer ik online zocht naar dergelijke klemmen kwam ik al vaak op internetwebsites die mij enorm tegen stonden. Vooral door de manier waarop de items aangeboden worden. Ik ben dol op een beetje Soft SM, maar helaas is het zoeken naar dergelijke producten voor mij een toestand gebleken :-( Ik was dan ook verrukt dat Zoemmm haar assortiment uitbreidde en toen zij mij benaderden voor het testen van deze klemmen was ik dan ook erg blij! Eindelijk hoef ik niet langer mij te ergeren aan de eindeloze zoektocht die nog maar weinig resultaat opgeleverd had en kon ik nu genieten van een mooi product.

Durf te genieten
Mijn eerste ervaringen met deze Tweezer tepelklemmen waren heel erg spannend. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en vooral ook hoe ik het moest aanpakken. Vooraf aan mijn eerste ervaring heb ik met mijn man doorgesproken wat ik wel en niet zou willen en dat hij goed naar mijn lijf moet luisteren tijdens de seks. Ik was vooraf stiekem zelfs wel een beetje gespannen en onzeker. Straks zou het niets voor mij zijn? Het leek me het leukste wanneer ik het niet van te voren zelf uit zou proberen. De verassing zou daardoor groter zijn en de spanning van een setje klemmen die klaarlagen voor gebruik in mijn ladekastje zorgde voor enorme opwinding. Als je het te spannend vind kun je natuurlijk goed zelf eerst eventjes het uitproberen om erachter te komen wat je lekker vindt en hoe het voelt. Maak goede afspraken en als je je net als ik wat onzeker voelt bespreek dit dan met je partner. Mijn man gaf me het vertrouwen dat hij goed zou opletten en het voorzichtig op zou bouwen. En eigenlijk viel het allemaal heel erg mee. Naarmate de opwinding bij mij toenam wilde ik ook dat de klemmen meer aangespannen zouden worden. Ik kwam erachter dat ik het lekker vindt om pijn en genot samen te ervaren. Door de pijn neemt bij mij het genot toe! Wat een heerlijke ervaring is.

Conclusie
Deze Tweezer tepelklemmen zijn van prachtig materiaal. Ze zijn goed vervaardigd en zeer geschikt voor alle niveaus. Voor de vrouw die na het lezen van ‘Vijftig Tinten’ is gefascineerd en eens een klein beetje Soft SM de slaapkamer in wil halen tot een vrouw die al veel meer ervaring heeft op dit gebied. De veren zijn van mooie kwaliteit en goed te gebruiken bij het voorspel of tijdens een massage. Helaas zit er om de veren geen luxe verpakking. Maar de verpakking is neutraal. Wat ik erg leuk vind aan deze klemmen is dat het er heel opwindend uitziet als je ze draagt. En niet alleen tijdens de seks met je partner (die daar stiekem ook enorm van geniet om naar te kijken) als wel tijdens de soloseks geniet ik enorm van deze klemmen. Door de stimulatie bij je tepels neemt bij mij de opwinding toe! En als ik eerlijk ben hoef ik de klemmen maar te zien liggen in mijn ladekast en denk ik weer terug aan eerste ervaring en voel ik een scheut van genot door mijn onderbuik. Durf je ook? ;-)

- Geschreven door Daisy

Shop nu