Bekkenbodemspieren

Bekkenbodem-spieren

Door je vagina- en bekkenbodemspieren te trainen kan seks nog veel lekkerder worden, zowel voor jezelf als voor je partner. Want betere spiercontrole bevordert je seksuele beleving, zorgt voor meer gevoeligheid en een sneller en intenser orgasme. Maar ook verhelpt het intieme vrouwen kwaaltjes na een bevalling of door ouderdom. Lees dus snel verder…

Vaginaballetjes
Het makkelijkst houd je je intieme spieren in vorm met speciaal hiervoor ontworpen vaginaballetjes. Een leuk pluspunt is dat het dragen van deze balletjes ook heel lekker spannend is! Want het dragen van deze balletjes zorgt naast een opwindend gevoel ook voor meer bewustwording van je vrouwelijke seksualiteit.

Meer genot bij het vrijen
Met het trainen van je bekkenbodemspieren bevorder je de gevoeligheid van je vagina. Getrainde intieme spieren kan je beter aanspannen, wat de inwendige wrijving vergoot. Hierdoor voel je een speeltje of een penis veel beter en neemt de prikkeling toe. Bij sommige vrouwen wordt hun clitoris bij het vrijen ook meer geprikkeld als ze hun intieme spieren aanspannen. Met getrainde spieren kun je je orgasme versnellen en verhevigen. Het kan ook een uitkomst bieden wanneer je moeite hebt met klaarkomen.

Verhelpt intieme kwaaltjes
Getrainde intieme spieren bieden ook een heel ander belangrijk voordeel. Deze helpen namelijk tegen intieme kwaaltjes, zoals incontinentie en verzakking van de baarmoeder. Zeker als je ouder wordt of als je kinderen hebt gekregen is het aan te raden om je intieme spieren in vorm te houden. Maar ook voor gezonde jonge spieren is training nooit verkeerd.

Na de zwangerschap
Het gebruik van vaginaballetjes na een zwangerschap bevordert een sneller herstel. Het maakt je binnenste weer strakker. Dit zorgt weer voor meer gevoel voor jou en je partner tijdens het vrijen.

Tijdens de overgang
Ook het trainen van je intieme spieren tijdens de overgang heeft voordelen. Zo zorgt het voor meer vochtaanmaak tijdens het vrijen en helpen getrainde bekkenbodemspieren tegen urineverlies.

Hoe vind je je intieme spieren?
Het is niet moeilijk om de intieme spieren te lokaliseren. Een manier om dit te doen is door een vinger in je vagina te brengen en je vagina aan te spannen. Als de druk rond de vinger toeneemt, heb je de juiste spiergroep gevonden.

Houd je intieme spieren in vorm
Met het geregeld dragen van vaginaballetjes train je gemakkelijk de juiste spieren. Door de trilling die de balletjes bij beweging geven, worden je spieren automatisch geprikkeld. Maar ook door zelf je spieren rond de balletjes aan te spannen train je actief de juiste spieren.

Draag vaginaballetjes geregeld
Je moet in het begin misschien even wennen aan het dragen van vaginaballetjes, maar geef jezelf de tijd. Door ze geregeld te dragen zul je gauw ontdekken wat voor jou de fijnste manier is om van deze balletjes te genieten en je spieren te verstevigen. Een spannend bijkomende voordeel is dat je ze overal kunt dragen zonder dat iemand het doorheeft ;)

In onze winkel vind je een selectie van de beste vaginaballetjes!

Shop nu