Ontdek je g-spot

Ontdek je g-spot

Je g-spot, beter gezegd g-spotzone, is een heel bijzonder plekje in je vagina dat je een zeer opwindende sensatie kan geven!

Ga op ondekkingreis
Dit gevoelige plekje ligt in je vagina aan de buikzijde bij je schaambeen, zo’n 2 vingerkootjes diep en vult zich met vocht wanneer je opgewonden raakt. Je vindt je g-spotzone het makkelijkst door met een gekromde vinger naar binnen te glijden. Met je vingertop voel je vervolgens een iets ruwer stukje in je vagina.

Glijmiddel
Als je op zoek gaat naar naar je g-spot is het van belang dat je goed ‘nat’ bent. Het gebruik van een beetje glijmiddel (bij voorkeur speciaal voor vrouwen) is ook aan te bevelen.

Aan de slag
Het stimuleren van je g-spotzone kan je een intens een heerlijk gevoel geven. Een gevoel met meerwaarde voor je seksuele beleving. Maar verwacht niet direct een orgasme van g-spotstimulatie. Want net als met ‘normale’ inwendige stimulatie geldt dat vrouwen meestal ook clitorale stimulatie nodig hebben om tot een hoogtepunt te komen.

G-spotvibrator
Wil je g-spotzone een goede verwenbeurt geven? Gebruik dan een speciale g-spotvibrators of g-spotdildo’s. Dit zijn speeltjes met aan het uiteinde een knik zodat ze je g-spot goed kunnen bekoren. Heel lekker is een combinatie van g-spotstimulatie terwijl je ook je clitoris masseert. Het is een kwestie van uitproberen welke bewegingen en hoeveel druk voor jou het lekkerst zijn. Ook de snelheid van de trilstand van een vibrator speelt hierbij een belangrijke rol. Het is misschien even puzzelen, maar als je eenmaal de juiste stand en techniek hebt gevonden gaat er een hemelpoort voor je open!