Swan

Swan aan de top!

Elegant, vrouwelijk, stylish. Ons nieuwe hoogsegmentmerk Swan heeft alles in zich wat een vrouw zich maar kan wensen. Swan is niet alleen mooi, Swan is de beste kwaliteit van dit moment en bovendien ongelofelijk effectief!

Ongeëvenaard krachtig
Swan heeft een aantal bekende speeltjes van de troon gestoten. Maar Zoemmm zou Zoemmm niet zijn als we het hele Swan-assortiment klakkeloos in onze winkel zouden opnemen. We hebben een selectie gemaakt van alleen de effectiefste modellen. Hierbij hebben we gekeken naar de vorm (weet dit speeltje de juiste plekjes te raken?) en de prestaties qua vibraties en geluid. En weet je wat? Bijna alle Swan-vibrators wisten de maximale vibratiescore van 5 hartjes te bereiken! Wow… wat een kracht! En dat in combinatie met hun zeer prettige geluidsniveau maakt ons alleen maar nóg enthousiaster!

Heeft Swan ook minpunten? Uuuuuh nee… Of als we dan toch iets moeten bedenken… Het was best leuk geweest als ze ook in een andere kleur bestonden… ;)

Betere vibrators dan Swan vibrators zijn wij tot nu toe niet tegengekomen. Swan is daarom bekroond tot ons nieuwe paradepaardje. Wij zijn superfan!

Shop nu