Elegant dildo

Test review Elegant dildo

Bij dit speeltje had ik eerlijk gezegd mijn bedenkingen… Of ik deze ook graag wilde testen?! Een dildo van metaal, hard en zwaar! Een piemel van een robot in mijn zachte… aaaai ;)))

Erotische aantrekkingskracht
Ok, ik geef toe! Hij leek mij een beetje gevaarlijk… Maar mij werd verzekerd dat hij mij niet teleur zou stellen. Zoals de omschrijving op de Zoemmm site is de eerste indruk eigenlijk aantrekkelijk te noemen. Een zware solide goed gevormde fallus van roestvrijstaal. De Elegant dildo straalt mannelijkheid uit en heeft een enorme erotische aantrekkingskracht op mij. Nooit gedacht :)

Na werk
Ik heb de volgende dag speciaal gepland om deze zware jongen uitgebreid ’s avonds in mijn bedje te testen. Ik dacht geregeld op mijn werk aan wat er thuis in mijn slaapkamer op mij lag te wachten en wat ik die avond ga doen. Een heerlijk spannend vooruitzicht… ;)

Lekker zwaar
Eindelijk zo ver! Onder de warme kraan kun je de Elegant dildo wat opwarmen (koud metaal in mij leek mij een afknapper). Toen ik voldoende opgewonden was liet ik hem bij me naar binnen. En wat voelde dat fijn! Hij is zo lekker zwaar en warm in mij. Het is moeilijk te omschrijven maar dit heb ik nog niet eerder met een speeltje gevoelt. Deze dildo is echt aanwezig in je en vult je hierdoor als geen ander!

G-spot zone
Je kunt de Elegant dildo aan twee kanten gebruiken naargelang je voorkeur of behoefte op dat moment. De ribbels geven een extra dimensie en stimulatie. De twee koppen (van verschillende grote) aan de uiteinden stimuleren je g-spot zone (ja die wel bestaat!!!). Deze dildo stimuleert moeiteloos al wat lekker is. Van heel diep tot mijn gevoelige inwendige g-spot zone.

Trainen van je spieren
Ook kun je met deze dildo je bekkenbodem/vaginaspieren trainen. Een mooie bijkomstigheid! Dit kan door liggend met de zware dildo in je vagina je spieren te spannen en te ontspannen. Wat ook een optie is, maar wel moeilijker (zeker als je erg nat bent), is op je knieën te gaan zitten (staand kan ook) met de dildo in je en deze door de zwaartekracht uit je laten glijden. Door je spieren te spannen probeer je het gewicht tegen te houden. Een fun exercise! Tip! Ondersteun de dildo wel met je hand zodat deze niet kan vallen.

Conclusie
De Elegant dildo heeft mij in alle opzichten verrast. Het materiaal, de vormen en het gewicht maakt deze verwenner onbeschrijfelijk bevredigend. Dit moet je zelf ervaren om het te begrijpen. De Elegant dildo is ook geschikt om je intieme spieren te trainen. Ik kan de Elegant dildo dan ook elke vrouw aanraden. Deze zware jongen heeft een prominent plekje gekregen in mijn nachtkastje. Wat een verslavende geweldenaar!

- Geschreven door Esther

Shop nu