Test review Je Joue Ami

Het is voor vrouwen heel nuttig om hun vaginaspieren te trainen. Niet alleen na een zwangerschap maar in elk stadium van het leven van een vrouw. Het trainen van de intieme spieren is iets wat je eenvoudig, overal en altijd kan doen door de vaginale spieren samen te knijpen en ontspannen en dit te herhalen. Maar echt leuk of opwindend? Voor mij helemaal niet! En met als gevolg dat ik hieraan te weinig aandacht besteed. Terwijl goed getrainde vaginaspieren ook voor meer plezier kan zorgen tussen de lakens! Maar je kunt je intieme spieren makkelijk en eenvoudig trainen, door het dragen van vaginaballetjes die ook nog eens voor genot zorgen. Wie wil dat nou niet?! Dus toen Zoemmm.com mij benaderde of ik Ami van Je Joue wilde testen hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Genot in drievoud
Na ontvangst van het pakketje komt er een mooi zwart doosje tevoorschijn. Een beetje ongeduldig maak ik het doosje open om zo een kijkje te kunnen nemen. Drie intens paarse balletjes liggen klaar voor gebruik. Alle drie met een eigen formaat en gewicht. Het idee dat ik straks een van deze drie balletjes inbreng om te testen windt mij op. Wauw, erg spannend! Maar voordat ik begin wil ik ze even bekijken. Terwijl ik het eerste balletje “Ami 1” door mijn vingers laat glijden valt me gelijk op dat het buitenste laagje aangenaam zacht is. Dit terwijl het balletje zelf stevig aanvoelt. De “Ami 2” een dubbele bal, aanzienlijk zwaarder, voelt lekker in de hand. En vervolgens haal ik ook de “Ami 3” uit het doosje. De kleinste van het stel, maar met 107 gram erg indrukwekkend. Zou ik deze in mij kunnen houden? Zwaarder en slanker dan de andere twee zou dit wel eens een grote uitdaging kunnen vormen. Wanneer ik de balletjes zachtjes heen en weer beweeg voel ik dat er aan de binnenkant iets beweegt. Ik raak erg nieuwsgierig naar hoe dat zal voelen wanneer ik ze draag.

Eerste ervaring
Diezelfde dag ben ik begin ik met het testen dan de Ami 1. Omdat ik het zo spannend vindt merk ik dat ik geen glijmiddel op het balletje hoef aan te brengen. Maar later in de week ontdek ik dat het wel plezierig is om het balletje in te smeren als je niet vochtig bent. Alleen, gebruik niet te veel glijmiddel , anders wordt het trainen wel een erg grote uitdaging ;-). Voorzichtig breng ik Ami 1 bij me naar binnen. En ik ben benieuwd hoe het voelt wanneer ik wat beweeg. Dus loop ik een stukje door het huis en voel dat het balletje zachtjes in mij beweegt, wat erg lekker voelt. Zo wil ik wel dagelijks mijn vaginaspieren trainen ;-)

Boodschapje, avondje uit…
Ik besluit dagelijks een Ami balletje te dragen. En ik kan zeggen dat het dragen ervan niet alleen goed is voor je spieren, maar ook zeer zeker zorgt voor een fijn, maar vooral sensueel gevoel. Na het inbrengen kan ik het niet laten een paar mooie pumps aan te trekken onder een leuk jurkje, om zo de wekelijkse boodschappen te halen. Je voelt je vrouwelijk en sexy. En het feit dat ik een klein geheimpje heb waar de groenteboer niets vanaf weet is erg opwindend! Mijn man raakt ook erg geïnteresseerd wanneer ik hem mededeel dat ik de balletjes uitgebreid aan het testen bent. Tijdens een avondje uit met vrienden blijft hij informeren hoe het voelt. Hij vindt het idee erg opwindend dat ik stiekem wat in mij draag. Zelf merk ik dat ik erg bewust wordt van mijn seksualiteit. Alle drie de balletjes zorgen voor een andere ervaring. Zo is de Ami 1 voor mij best wel lastig, het ronde balletje dat eenvoudig verschuift, zorgt ervoor dat ik af en toe flink mijn spieren aan moet spannen. Terwijl Ami 2 eenvoudig blijft zitten en mij vult waardoor ik erg opgewonden raak gedurende de dag. Ami 3 vind ik vooral heel lekker, omdat deze zwaar is en dat voelt intens. Ook moet ik bij het dragen hiervan mijn spieren goed samenspannen. Wat me opvalt is dat wanneer je de balletjes regelmatig draagt het steeds makkelijker is om ze in je vagina vast te houden. En dat het steeds minder vaak nodig is om ze weer terug te brengen op hun plaats. Ik word er steeds beter in!

Sensualiteit en seks
Het dagelijks dragen van de balletjes zorgt voor een leuke impuls in mijn seksleven. Zo experimenteer ik na een dagje met de Ami weg te zijn geweest hoe het is om tot een orgasme te komen. Wat erg plezierig is. Het balletje zorgt na een dagje dragen dat je opgewonden bent. En wanneer ik mezelf clitoraal stimuleer, terwijl ik wat speel met het touwtje, kom ik tot fijn orgasme :-). Ook onder de douche en in bad is het een hele fijne ervaring. Maar ook mijn partner vindt het leuk om wat te experimenteren. Beetje plagend trekken aan het touwtje om te kijken of ik het balletje goed binnen kan houden, zorgt voor nogal wat lol in de slaapkamer.

Plezier
Wat me vooral mij opvalt is dat je ervoor moet openstaan en wat fantasie en doorzettingsvermogen nodig hebt om er maximaal van te genieten. Het dragen van de balletjes zorgt wel dat je gevoelsmatig over een grens moet gaan. Kan ik dit zomaar dragen naar mijn werk? Als je er plezierig bij voelt zou ik het zeker aanbevelen. Je bent je bewust van je seksualiteit, maar als je in een bespreking zit, is concentreren op het topic echt geen probleem. Uiteindelijk is het de suggestie, fantasie en durven voelen dat je wat in je draagt datgene wat maakt dat het je opwindt en pleziert. En dat in combinatie met het trainen van je intieme spieren zorgt dat je een intenser orgasme beleeft!

Conclusie
Het trainen van de intieme spieren is voor veel vrouwen niet echt leuk. Maar met de drie Ami balletjes wordt het wel plezierig! Wat ik als pluspunten ervaar is de verschillen in gewicht en in grootte. Het zorgt ervoor dat iedere Ami anders aanvoelt. Ook het materiaal is plezierig en tevens heel goed schoon te maken. Wat ik minder vindt aan de Ami set is dat de touwtjes van de balletjes wat stevig zijn. Deze kan een beetje in de weg zitten, omdat deze wat stug is. Dit is eenvoudig te verhelpen door het balletje dieper in te brengen. Vaginaballetjes dragen is in het begin even wennen, maar je krijgt er wel wat voor terug. Het grootste voordeel vind ik dat je bewuster wordt van je lijf en seksualiteit. Durf jij ook? ;-)

- Geschreven door Daisy

Shop nu