Test review Key Comet Wand

Test review Key Comet Wand

Hate to break it to you guys, maar deze Key Comet Wand dildo heeft de perfecte vorm! Gelukkig heeft de penis weer andere voordelen ;-). De clitoris bestaat niet enkel uit dat kleine topje tussen de binnenste schaamlippen, maar is veel groter dan dat. Juist binnenin de vagina, naar voren is het uiterst gevoelig. Deze heerlijke g-spot dildo weet precies een vrouw daar te raken waar ze opgewonden van raakt en haar zelfs kan laten klaarkomen! Nieuwsgierig hoe? Ik testte deze prachtige dildo uit.

Lay back and enjoye the ride
Het handige pompflesje met Aqua glijmiddel van Zoemmm die ik bij het pakketje kreeg was meer dan welkom. Zonder enige moeite smeer ik het glijmiddel uit over de prachtig ontworpen dildo. Ik bekijk het blauwe exemplaar met veel plezier terwijl ik in mijn rechter hand het glazen uiteinde vasthoudt. De dildo is lekker stevig, geeft niet mee en is heerlijk groot. Mijn wangen gloeien van opwinding. Dit is de grootste dildo in mijn nachtkastje. Maar ik besef me dat hij niet overdreven groot is. Nieuwsgierig naar hoe deze Comet Wand zal voelen open ik mijn schaamlippen en bereidt ze met mijn vingers kort voor op wat er komen gaat. Alleen al het aanschouwen van mijn nieuwe speeltje is mijn binnenste niet onopgemerkt gebleven. Ik voel dat ik al lekker vochtig ben geworden. Zonder enige problemen schuif ik de dildo rustig diep naar binnen. Wauw wat is deze dildo lekker groot, hij vult me helemaal. Gevoelsmatig begin ik korte diepe stoten te maken naar binnen. Langzaam glijdt de dildo nog ietsje verder bij me naar binnen. De voorzijde van de dildo stimuleert heerlijk mijn g-spot zone. Veel is er niet nodig om mij nog geiler en natter te maken. Het tempo neemt toe. Ik voel nu heel duidelijk mijn hart kloppen. Mijn ademhaling is hoorbaar. Gretig kantel ik mijn bekken verder naar voren. Het is warm in de kamer, heerlijk die nazomerse temperatuur. Met diepe, korte maar vooral harde stoten wissel ik langzaam af met lange zachte tedere beweging naar binnen. Het lijkt wel of mijn vagina de hele dildo nu omvat en verder naar binnen zuigt. Mijn verlangen neemt toe om klaar te komen. Even stop ik de bewegingen, ik wil nog niet klaarkomen… Wanneer ik weer rustig aan begin met een lange diepe beweging naar binnen voel ik dat het niet gemakkelijk is om het aandiende orgasme tegen te houden. Mijn benen spannen zich verder aan, mijn ademhaling versnelt nog meer, ik hoor mijzelf zachtjes vol verlangen kreunen. Ik kom schokkend en stotend klaar, en mijn vagina zuigt de dildo diep naar binnen. Even later ontspant mijn lijf zich en geniet ik met volle teugen na van mijnt heerlijke orgasme.

De perfecte vorm en meer
De vorm van de dildo is gewoonweg perfect. Geen enkel andere exemplaar heeft mij ooit zoveel plezier gebracht. De rechte, vleeskleurige dildo’s die ik jaren geleden aan de vuilnisbak heb toevertrouwd komen niet in de buurt van het heerlijke genot wat je met deze dildo kan beleven. Hij is 3,8 cm breed en ruime 19 cm lang. Absoluut geen kleintje. De kromming en het fijne dikke uiteinde van de dildo zorgen ervoor dat je g-spot lekker wordt gestimuleerd. Doordat hij niet meegeeft (het is een stevige dildo) blijft hij zonder enige moeite je genadeloos stimuleren op dat uiterst gevoelige plekje ;-). Ook als je geen ervaring hebt met g-spot dildo’s maak je een goede kans om een orgasme te bereiken. Voorheen lukte mij dit ook niet goed, dan stimuleerde ik tijdens de penetratie met mijn hand mijn clitoris. Door goed materiaal ;-) lukt het mij nu wel probleemloos. Deze dildo maakt het vinden van de g-spot zone aanzienlijk gemakkelijker. De doos waarin deze heerlijke dildo geleverd wordt is mooi. Maar het product nog vele malen mooier. De blauwe dildo die Zoemmm mij heeft gestuurd vind ik een juweeltje voor het oog. Heerlijk voor solo gebruik.

Duo stimulatie
Maar afgelopen week wilde mijn man ook wel eens weten wat Zoemmm mij had toegestuurd… Het ondeugende nieuwe speeltje ligt op mijn bed. Klaar om gebruikt te worden. Het pompje met glijmiddel onder handbereik op het nachtkastje. Ik loop in mijn joggingbroek en witte hemdje zonder slipje en bh eronder naar beneden. Mijn stijve tepels die door de witte stof priemen verraden wellicht een klein beetje wat ik van plan ben. De muziek staat al aan in de kamer een glaasje wijn op tafel. Lekker tegen elkaar op de bank luisteren we naar de muziek. Ik lig met mijn hoofd tegen zijn borst. Ik ruik zijn aftershave en voel het verlangen groeien hem mee naar boven te nemen. Geduldig wacht ik af. We kletsen wat en zonder er een woord er over te zeggen streelt hij met zijn rechter hand over mijn stijve tepel, door de stof heen. Ik probeer te doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Hoewel ik mijn wangen voel kleuren en mijn ademhaling zo nu en dan kort stokt. Hij laat zijn hand zakken, mijn broek in. Zijn ogen zoeken de mijne; ‘ Waarom draag jij geen slipje?’ zengt hij. Mijn ademhaling versnelt door zijn plotselinge opmerking. Ik zoen hem tergend traag, bijt zachtjes in zijn onderlip en fluister hem in zijn oor: ‘Omdat ik met je wil vrijen’. Mijn belofte blijft niet onopgemerkt hij zoent, streelt en kust me van mijn nek tot mijn intiemste plekje. Het trage kussen en likken van mijn clitoris zorgt ervoor dat ik bijna klaarkom. Snel pak ik zijn hoofd tussen mijn handen en haal hem zorgvuldig daar weg! Ik ga staan en loop rustig de kamer uit; ‘Ga je mee?’, mijn stem klinkt hees en breekbaar. Hij volgt me naar boven en ziet daar in een oogopslag de dildo op bed liggen. Hij legt me op mijn rug neer en brengt hem voorzichtig diep naar binnen. De glijmiddel die op het nachtkastje staat is overbodig, ik ben enorm nat. Hij beweegt de dildo diep en zorgvuldig, tergend traag in mij. Ik voel dat de opwinding weer toeneemt. Ik maar wil helemaal nog niet klaarkomen… Ik draai me op mijn zij en druk mijn billen tegen hem aan. Hij blijft de dildo bewegen. Ik voel zijn stijve tegen mijn billen. Zonder een woord te zeggen pak ik het glijmiddel van het nachtkastje, gebruik twee pompjes en smeer zijn stijve lul zorgvuldig in. Ik draai mijn billen weer naar hem toe en open mij voor hem. “Wat lijkt het mij waanzinnig heerlijk om er twee in mij te voelen!” Voorzichtig brengt hij zijn stijve bij mij naar binnen. Zorgvuldig en voorzichtig beweegt hij zowel zijn harde penis als de dildo. Die beide mij van twee kanten helemaal vullen. Dit hou ik niet lang vol…

Conclusie
Hoewel de Key Comet Wand geen goedkoop exemplaar is kan ik je hem van harte aanbevelen en deze te kiezen. Het materiaal is erg aangenaam. Het handvat van glas ligt goed en stevig in de hand en de dildo zelf is van lichaamsveilig siliconen. De dildo is lekker stevig (niet flexibel), zodat hij je blijft stimuleren op je meest intieme plekjes. Voor onervaren g-spot dildo dames als ook voor de ervaren gebruiksters is dit een goede keuze. Door de perfecte vorm is het voor onervaren dames die nog niet van een g-spot orgasme hebben mogen genieten een uitgelaten kans om dit toch te bereiken. Doordat het een stevige dildo is en hij op de juiste plaatst stimuleert zal je ontdekken dat vagina meer onontdekte plekjes kent. En juist als je al wat meer ervaring hebt zal je genieten van het feit dat je geen moeite hoeft te doen om het juiste plekje te vinden. De prachtige kleur, vormgeving en oog voor detail daar wordt iedereen vrolijk van. Een mooi opbergzakje (je moet even zoeken, want zit een beetje verstopt ;-)) is tevens een fijne extra. Van deze dildo ga ik in ieder geval zeker jaren genieten ;-).

Durf jij ook? Laat me je ervaring weten :-)

- Geschreven door Daisy

Shop nu