Test review Pretty Love Impulse

OK, als first time user was ik nieuwsgierig en ook een beetje sceptisch. Wat doet zo’n apparaat en hoe voelt het? Doet het geen pijn, word ik er wel opgewonden door enz enz…

Kennismaking
Toen ik de doos openmaakte straalde hij me tegemoet…wat een mooie kleur. Ik pakte hem eruit en voelde het heerlijk zachte materiaal. Hmmm, dat was alvast een goede start. De gebruiksaanwijzing liep niet over van duidelijkheid, maar het bleek ook niet nodig te zijn.

Alles spreekt voor zich
Eerst maar eens opladen. Bleek zo gepiept, na ca 40 minuten ging het rode lampje uit en was mijn nieuwe roze vriend klaar voor gebruik.

Echt genieten
Eerst maar eens voelen hoe dat trillen aanvoelt, dus hield ik m tegen mijn clit aan en hhmmm, dat voelde lekker. Zo lekker dat ik zelfs geen glijmiddel nodig had om m naar binnen te brengen. En toen begon het avontuur pas echt.

Stimulatie van binnen en van buiten tegelijk, dat is pas echt genieten. Hij is zacht en voelt lekker aan. Ik heb alle snelheden uitgeprobeerd, ontdekte een paar favorieten en tja….ik kon niet anders dan me heerlijk laten gaan. Je clit wordt heerlijk gemasseerd door de flexibele korte kant terwijl de stevige lange staaf zijn werk van binnen doet. Het lekkere is dat je voor elke mood wel een stand hebt; van lekker hard tot langzaam en zacht.

Hij is prima van gewicht, niet te licht, je hebt echt wat in je hand. Maar ook zeker niet te zwaar en dat is maar goed ook, want je legt hem niet makkelijk neer. Daar is hij veel te lekker voor.

Klaarkomen is heel eenvoudig en tot nu toe kan ik zeggen: succes gegarandeerd. En hoe leuk is het om je man mee te laten kijken? Dat gaan we straks maar eens uitproberen…

Conclusie
Echte aanrader. Maakt het leven sappig, fijn en avontuurlijk. Ziet er prachtig uit. Handig in gebruik en goed schoon te maken. Doet precies waar hij voor bedoeld is en wat kan een vrouw nou nog meer wensen? Deze roze vriend heeft een vaste plek in mijn nachtkastje veroverd hoor. Hij heeft er een grote fan bij!

- Geschreven door Redgirl

Shop nu