Test review The Silver Swan

Recentelijk heeft Zoemmm.com haar nieuwe website gelanceerd met bijpassend een geheel nieuw assortiment. Een van de nieuwe merken in het assortiment is Swan, een vibratorlijn met mooie ronde vormen van hoogwaardige kwaliteit. Aan mij de eer om een van de modellen van Swan te testen. Het model wat ik getest heb en jullie alles over ga vertellen is The Silver Swan.

Hoge verwachting
The Silver Swan is een duo vibrator; deze beschikt dus over een inwendig deel (de staaf) en een uitwendig deel (de clitoris stimulator) The Silver Swan heeft heel wat mooie beloftes zoals een oplaadtijd van slechts 3 uur waar een gebruikstijd van 6!!! uur tegenover staat. The Silver Swan is waterproof en ook bevatten zowel de staaf als de clitoris stimulator een aparte motor die enorm krachtig zouden zijn. Ik was enorm benieuwd of The Silver Swan deze verwachtingen waar kon maken…

Een luxe gevoel
The Silver Swan wordt geleverd in een prachtige mat witte doos die sluit met een magneetsluiting. Alleen al bij het zien van de doos krijg ik direct een luxe gevoel. Als ik de doos open ligt daar een kartonnen mapje dat sluit met klittenband waarin zich de gebruiksaanwijzing van The Silver Swan bevindt. Daaronder ligt The Silver Swan met een mooi zwart satijnen opbergzakje. Verder zit er een lader bij met maar liefs 4 verschillende stekkers. Je kunt dus met The Silver Swan de hele wereld rond ;).

Wow! wat een plaatje!
Als ik The Silver Swan zelf uit de doos haal kan ik niet anders zeggen dan wow! wat een plaatje! The Silver Swan is uitgevoerd in een prachtige kleur roze. Hard en fel. Een kleur waar ik persoonlijk erg blij van word. Het materiaal is stevig maar toch heel zacht en volledig naadloos. Helemaal aan de onderkant zit een kleine opening waar de oplader ingeprikt kan worden. De staaf loopt aan het uiteinde wat ronder en dikker uit en heeft een lichte S-vorm. De clitoris stimulator heeft ook een lichte S-vorm en loopt ook wat breder uit. Onder de clitoris stimulator bevinden zich 2 knoppen die netjes weggewerkt zijn onder het siliconen. Voordeel hiervan is dat er zo geen water tussen de knoppen kan komen en dat het naadloos aansluit op het strakke doch vrouwelijke design.

Zo krachtig
The Silver Swan was niet helemaal leeg bij aankomst en was binnen 1,5 uur volledig opgeladen en klaar voor gebruik.
De bediening van The Silver Swan is even wennen, met de nadruk op even. Met de 2 knoppen kun je allebei de aparte motortjes van de staaf en clitoris stimulator activeren. Hier moest ik even aan moest wennen, want ik ben namelijk “gewend” dat duo vibrators met 1 knop bediend worden. Met 1 druk op een van de knoppen wordt de vibrator geactiveerd en licht het knopje rood op. Als je een knop ingedrukt houd verhoog je de kracht van de vibraties. Als je de hoogste vibratiestand hebt bereikt knippert het knopje. The Silver Swan heeft geen ingewikkelde programma’s maar alleen een gewone trilstand. Echter vind ik dit totaal geen probleem want de vibraties zijn ongekend krachtig. Zo krachtig dat ik hem nog niet op de allerhoogste stand heb gebruikt. :)

Optimale stimulatie en prestaties
Door de prachtige ronde vormen van The Silver Swan is de stimulatie optimaal. De verdikking van de staaf ligt precies op de G-spot en aangezien de vibrator in de staaf iets krachtiger is dan die van de clitoris stimulator is heel goed de stimulatie van deze plek voelbaar. Misschien ben je nog niet bekend met jouw G-spot, maar met The Silver Swan zal je hem zeker voelen! Ook de clitoris stimulator ligt goed op zijn plek ;) De vormgeving van The Silver Swan met de ongekende vibratiekracht zorgde dan ook snel voor heerlijke meerdere orgasmes. Het is ook erg leuk om met de verschillende knoppen te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld eens 1 knop uitzetten of heel zachtjes. Je kunt heel veel kanten op!

Als je moeite hebt om tot een orgasme te komen denk ik dat The Silver Swan zeker iets voor jou is. Hier verwijs ik ook graag weer naar de goede vormgeving en de enorme vibratiekracht. Vaak maken vibrators die veel power bezitten een hoop geluid. Dat is bij The Silver Swan absoluut niet het geval! Je hoort deze vibrator nauwelijks.

Het uithoudingsvermogen van The Silver Swan is fantastisch. Ik heb hem nu heel wat uurtjes gebruikt en ik heb hem nog niet opnieuw hoeven opladen. Dus ik denk dat hij de beloofde 6 uur makkelijk gaat halen.

Zoals jullie misschien al door hadden ben ik enorm te spreken over The Silver Swan. Deze vibrator is echt een topper en zal zeker een vaste plaats in mijn nachtkastje krijgen!

Enkele gebruikstips!
Ik heb The Silver Swan nu een tijdje getest en hebt nog een paar tips:
-Gebruik The Silver Swan eens andersom. Hiermee bedoel ik dat je de staaf op je clitoris legt en dat de clitoris stimulator feitelijk in de lucht steekt. De vibraties in de staaf zijn wat zwaarder en dit geeft ook een heel fijn effect.
-The Silver Swan is ideaal voor op reis. Naast de verschillende stekkers kun je The Silver Swan zelf ook vergrendelen door een paar seconden beide knoppen tegelijk ingedrukt te houden. Handig! Zo kan hij niet per ongeluk aan gaan in je koffer ;)

Plus- en minpunten op een rijtje
+ De luxe verpakking met luxe opbergzakje
+ De diverse meegeleverde stekkers
+ De vormgeving van The Silver Swan. Hier is echt over nagedacht!
+ De prachtige kleur roze (al is dat wel heel persoonlijk natuurlijk)
+ De naadloze afwerking van het product, wat een luxe gevoel geeft
+ De ongekende kracht van de beide motortjes (wow!)
+ Het uithoudingsvermogen, The Silver Swan gaat echt lang mee op een volle accu.
+ Met de apart bedienbare motortjes (in de staaf en clitoris stimulator) kun je een heleboel kanten op en dit is ook leuk om je partner mee te plagen of zelf mee geplaagd te worden
- Ik vind mezelf behoorlijk kritisch als het aankomt op een goede vibrator, maar na lang nadenken kan ik gewoon geen minpunt bedenken voor The Silver Swan…

Tot slot
Dat ik geen enkel minpunt voor The Silver Swan heb kunnen vinden wil heel wat zeggen. Ik ben echt enorm te spreken over dit merk en ik denk dat ik dit wel mijn favoriete vibrator kan noemen! Ik hoop (ik weet het eigenlijk wel zeker!) dat dit merk een heleboel vrouwen erg gelukkig gaat maken. Ik vind het een echte must have!

- Geschreven door Tanja

Shop nu