Test review Zini Ran

Een veelbesproken onderwerp. Bestaat de g-spot nou wel of niet? Toch zijn er vrouwen die vaginaal klaar kunnen komen, door stimulatie van deze erogene zone, terwijl anderen het moeten doen met een clitoraal orgasme. Erg? Nee, ik denk het niet. Maar de vraag of de g-spot een fabel of realiteit is blijft een ‘hot’ onderwerp. Volgens mij is de clitoris een topje van de ijsberg en zit deze met vele zenuwen verbonden aan een groter weefsel binnen in de vagina. Daarmee beschouw ik de verscheidenheid aan mogelijke orgasmes niet als obstakel, maar als uitdaging! Want wat is er nou fijner dan je eigen lijf leren ontdekken :-)

Mijn eerste g-spot vibrator
Toen ik ruim twee jaar geleden ontdekte dat ik niet alleen door clitorale stimulatie, maar ook door penetratie kon klaarkomen begon bij mij de nieuwsgierigheid naar de g-spot en vibrators. Zou het mij lukken om een orgasme te krijgen door stimulatie van een vibrator en zou dit orgasme net zo lekker zijn als tijdens het vrijen met mijn partner? Toen Zoemmm mij benaderde met de vraag of ik de Zini Ran wilde testen was dat dus helemaal geen straf. Want de Zini Ran is ook niet zomaar de eerste de beste g-spot vibrator, het is een luxe vibrator in de hogere prijsklasse. Maar is het zijn geld waard? Ik zal het voor je testen ;-)

Kan niet wachten
Met veel smart is het wachten op de postbode, die zich op een zonnige donderdagmorgen bij mijn deur meldt met een pakketje. Een beetje ongeduldig maak ik de kartonnen doos open, waar alwaar een mooie zwarte doos te voorschijn komt. Wanneer ik de zwarte doos open maak ligt daar een prachtige g-spot vibrator, klaar voor gebruik. In de doos bevindt zich een oplader (heerlijk, wat is dat toch handig, eenvoudig opladen), een gebruiksaanwijzing en een mooi zwart opbergzakje waar ik zeker gebruik van ga maken. Wat meteen opvalt is dat de Zini Ran erg licht is en het buitenste laagje van de vibrator lekker zacht aanvoelt. Tevens is hij mooi lang (20 cm) en heeft hij een dikkere kop en kromming waarmee ik hoop op precies dat ene genotsplekje te kunnen komen. Eigenlijk ben ik veel te ongeduldig om braaf de gebruiksaanwijzing te bekijken en de vibrator eerst volledig op te laden. Mijn eerste ervaring met een g-spot vibrator windt me zo op dat ik merk dat zelfs een beetje glijmiddel niet nodig zal zijn ;-). Dus tegen beter weten in (eerst volledig opladen wordt aanbevolen), besluit ik meteen met “testen” te beginnen!

G-spot orgasmeZini Ran
Voordat ik begin probeer ik eerst de bediening van de Zini Ran uit. Gelukkig is deze erg eenvoudig. De knoppen zijn makkelijk in te drukken en de vibratieprogramma’s lijken oneindig, vijftien programma’s in totaal! De sterkte van de ritmes kan ook worden ingesteld op vijf verschillende niveaus. De verschillende programma’s hebben een eigen kleur licht, dat kan nog wel eens leuk zijn in het donker met mijn partner;-) Wanneer ik de ronde knop ingedrukt houd wisselen de verschillende programma’s elkaar af! Ik weet genoeg. Langzaam laat ik de Zini Ran bij me naar binnen glijden en zoek ik de juiste plek en hoek. Ik begin met een heerlijk zachte, maar intense vibratie, waarna ik wissel naar een ander programma. Langzaam verhoog ik de sterkte naarmate de opwinding bij mij toeneemt. Zonder enige moeite volgt er een heerlijk intens orgasme. Mijn eerste inwendige g-spot orgasme met een vibrator! Het kan dus zonder je clitoris te beminnen! Wanneer ik even lig bij te komen besef ik me dat ik de Zini Ran amper gehoord heb, wat is deze vibrator heerlijk stil! Nog een klein beetje overvallen door het gemak waarmee ik het orgasme kreeg besluit ik te gaan voor een tweede ronde. Maar nu laat ik de kop van de vibrator mijn clitoris stimuleren. De vibraties zijn lekker intens, waardoor ik na enige tijd weer een orgasme beleef. De twee motortjes in de Zini Ran weten mij zowel inwendig als uitwendig heerlijk en intens te stimuleren. Ik kan niet wachten op mijn volgende avontuur met deze nieuwe aanwinst!!

Spannend samen!
Het lijkt wel of mijn partner mijn nieuwe aanwinst nog spannender vindt dan ik. Want wanneer we samen een avondje lekker uit eten zijn en kletsen over mijn ervaringen merk ik dat de spanning stijgt. Wanneer we die avond vrijen en ik mijn Zini Ran uit het satijnen zakje laat glijden, is dat nog maar het begin van een hele spannende lange avond. Hij merkt gelijk op dat de Zini Ran zo heerlijk stil is. Hij plaagt me onder de dekens door de verschillende programma’s af te wisselen. De Zini Ran zal vast en zeker vaker gebruikt worden tijdens de seks ;-)

G-spot, genieten van je lijf!
Door de vorm van de Zini Ran is het heel eenvoudig om op zoek te gaan naar het gebied waar je als vrouw gestimuleerd wilt worden om een g-spot orgasme te beleven. In tegenstelling tot de rechte vibrators weet de Zini Ran de zoektocht naar deze erogene zone te vergemakkelijken. Doordat ik zelf al eerder inwendige orgasmes met een partner had ervaren merkte ik dat het voor mij heel gemakkelijk was om het juiste plekje te vinden. Het is echter wel een zoektocht om een inwendig g-spot orgasme te krijgen wanneer je deze nog niet eerder hebt gehad. Ik kan me voorstellen dat je dan niet specifiek voor een g-spot vibrator zou kiezen. Maar als je nieuwsgierig bent, de tijd neemt en geniet van inwendige stimulatie dan kan ik je de Zini Ran meer dan aanbevelen! En als je inwendig niet klaar kan komen laat je de kop rustig over je clitoris glijden;-) want de vibratieprogramma’s zijn lekker intens en sterk!

Conclusie
Wat ik erg plezierig vind aan de Zini Ran is dat hij lekker licht is waardoor ik de vibrator makkelijk op de juiste plek kan brengen. Ook de vorm, het fijne materiaal, de verscheidenheid aan vibratieprogramma’s en de eenvoudige bediening zorgt ervoor dat je kan genieten van zowel inwendige als uitwendige orgasmes. Omdat de Zini Ran heel weinig geluid maakt is hij zowel bij soloseks plezierig, maar zeker ook wanneer je met een partner aan het vrijen bent (het geluid leidt dus niet af ;-)) De Zini Ran is eenvoudig schoon te maken met wat water en zeep of eventueel toy-cleaner. Wat ik als minpuntje ervaar is dat hij niet 100% waterdicht is en dus niet mee kan onder de douche of in bad. Daarnaast besef ik me natuurlijk dat het een prijzige vibrator is, maar hij is het sparen meer dan waard! Op dit moment is deze g-spot vibrator mijn favoriet in mijn ladekastje. Dus als je zin hebt in een spannende ontdekkingstocht naar wat er onder het topje van die grote ijsberg zit zou ik zeggen, try this one ;-)

- Geschreven door Daisy

Shop nu