Vaginaballetjes

Vaginaballetjes, nuttig en lekker

Dat het dragen van vaginaballetjes heel spannend is verrast je vast niet. Maar dat deze balletjes ook heel nuttig zijn, is zelfs bij ervaren gebruiksters niet altijd bekend. Daarom zetten we graag alle voordelen van vaginaballetjes voor je op een rijtje. En geloof ons dat zijn er een heleboel!

Fitness voor je vagina
Wist je bijvoorbeeld dat vaginaballetjes uitermate geschikt zijn om je bekkenbodemspieren te trainen en te verstevigen? De truc van het gebruik van vaginaballetjes is je intieme spieren aan te spannen en te ontspannen om de balletjes heen, zonder dat je daarbij andere spieren, zoals je been-, bil- of buikspieren, aanspant. Geoefende vrouwen kunnen op deze manier zelfs de balletjes verplaatsen in hun vagina. Maar een lazy work-out is ook mogelijk. Zelfs als je je vaginaspieren niet aanspant train je intieme spieren namelijk al. Op de trilling van de balletjes reageren je spieren namelijk ook.

Maar waarom zou je überhaupt je intieme spieren willen trainen? Omdat sterke intieme spieren een hoop voordelen bieden:
♥ geeft meer genot bij een vrijpartij voor jou én voor hem (meer gevoel en wrijving)!
♥ bevordert je de gevoeligheid van je vagina en hierdoor makkelijker klaarkomen!
♥ verminderd (de kans op) incontinentie, ook na een zwangerschap!
♥ zorgt voor meer natuurlijke vochtaanmaak, ook in de overgang!
♥ het dragen van balletjes verhoogt je seksuele bewustheid!

Spannend
Een bijkomend voordeel van vaginaballetjes is dat je ze overal kunt gebruiken zonder dat iemand het door heeft. Geloof ons, dat geeft een heel lekker gevoel in je onderbuik! Je kunt ze bijvoorbeeld ongemerkt dragen op kantoor, tijdens het sporten, als je de hond aan het uitlaten bent of bij het boodschappen doen. En zo zijn er natuurlijk nog heel veel situaties te bedenken…

Een orgasme
Goede kwaliteit vaginaballetjes voel je in je subtiel trillen als je beweegt (dit komt door twee verzwaarde balletjes in het product). Dit gebeurt al als je gewoon loopt. Het verschilt per vrouw hoe je het dragen van deze balletjes ervaart. Voor de één is het meer opwindend dan voor de ander. Maar een orgasme krijgen enkel door het dragen van deze balletjes lijkt ons uitgesloten. Dat is ook niet de opzet ervan. Vaginaballetjes zijn echt bedoeld om je seksuele bewustheid te vergroten en om je spieren te trainen voor een langdurig resultaat.

Oefening baart kunst
We raden je aan vaginaballetjes geregeld te dragen en er mee te oefenen. Het is in het begin misschien even wennen, maar geef jezelf de tijd. Door er mee te experimenteren zul je al gauw ontdekken wat de fijnste manier voor jou is om van deze balletjes te genieten en je vagina- en bekkenbodemspieren te verstevigen.

Nog enkele belangrijke tips!
Koop alleen kwaliteitsballetjes. Veel varianten hebben weinig tot geen effect. Deze hebben meestal niet het juiste formaat, trillen (bijna) niet en zijn vaak gemaakt van onhygiënisch materiaal. In onze winkel vind je alleen vaginaballetjes van hoogwaardige kwaliteit.

Niet juist
Sommige merken bieden een kleinere variant balletjes aan speciaal voor beginners. Dit is niet juist en niet meer dan marketing. Ben je beginner dan moet je juist voor de grotere balletjes kiezen. Grote balletjes zijn makkelijker in je te houden en geven de vibraties beter door.

Overtuigd van de voordelen? Bekijk ons assortiment vaginaballetjes. Veel plezier met trainen!

Shop nu