Veilige seksspeeltjes

Veilige seksspeeltjes

Kwaliteit en veiligheid vinden wij heel belangrijk. De speeltjes in onze winkel bevatten daarom absoluut geen giftige weekmakers en zijn niet gemaakt van poreuze materialen (materiaal met poriën waarin o.a. bacteriën zich ophopen). Je herkent speeltjes die weekmakers bevatten en poreus zijn vaak aan de benaming ‘Jelly’ of ‘PVC’. Ons assortiment is 100% veilig met speeltjes gemaakt van siliconen, elastomeer en hardplastic.

Siliconen
Siliconen is misschien wel het fijnste materiaal voor seksspeeltjes. Siliconenmateriaal is zeer sterk en buigzaam en voelt zacht en flexibel aan. Het is hypoallergeen en kan daarom geen allergische reactie geven. Siliconenmateriaal heeft geen poriën waarin bacteriën zich kunnen ophopen. Het ruikt neutraal, is kleurvast en wordt niet plakkerig. Bij Zoemmm.com vind je een uitgebreid assortiment van siliconenspeeltjes.

Elastomeer, TPR en TPE
Elastomeer, TPR en TPE zijn veilige materialen met rubberachtige eigenschappen. Deze kunstrubbers zijn hypoallergeen, niet poreus, reukloos, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

ABS plastic
ABS plastic, oftewel hardplastic, is ook een materiaal dat hypoallergeen, niet poreus en reukloos is. Het gladde en harde materiaal voelt minder natuurlijk dan siliconen of kunstrubber, maar geeft vibraties heel goed door.

Andere veilige materialen
Andere veilige materialen zijn keramiek, aluminium en roestvrij staal (RVS). Dit zijn materialen die je vaker bij dildo’s tegenkomt en niet zozeer bij vibrators.

Zoemmm.com geeft om je gezondheid. Wij nemen een duidelijk standpunt in door ervoor te kiezen om geen speeltjes van foute materialen te verkopen!