Hou van jezelf, verwen jezelf

Hou van jezelf, verwen jezelf

Hou van jezelf, verwen jezelf. Dat is het motto van Zoemmm.com. Want door met jezelf te spelen leer je het beste hoe je eigen lichaam werkt en in elkaar zit. Hierdoor kun je makkelijker tot een orgasme komen en wordt seks met een partner ook veel fijner en gevarieerder. Je weet immers wat jij lekker vindt en hoe je een hoogtepunt kan bereiken.

Fantaseer
Als je jezelf gaat verwennen, is het belangrijk dat je je ontspannen en op je gemak voelt. Fantaseer over dingen en situaties die je opwinden. Begin je erogene zones langzaam met je vibrator te plagen. Laat je vibrator over en tussen je schaamlippen glijden naar je clitoris. Overhaast niet. Beweeg je vibrator op verschillende manieren, wat jij lekker vindt. Concentreer je langzaamaan steeds meer op en rond je clitoris. Experimenteer met het tempo, de bewegingen, de druk die je met je vibrator uitoefent en ontdek wat je zelf lekker vindt.

Wat vind je lekker?
Als je vibrator ook geschikt is voor de inwendige stimulatie, laat deze dan rusten tussen je lippen bij je vaginaopening. Als je nat genoeg bent, houd dan de kop van je vibrator tegen de opening van je vagina en begin druk uit te oefenen, zodat je vibrator zachtjes naar binnen glijdt. Probeer door middel van duwen, loslaten, draaien en zachtjes stoten jezelf te stimuleren.

Niet veel vrouwen kunnen een orgasme krijgen door alleen inwendige stimulatie. Het is dus heel normaal als je ook prikkeling van de clitoris nodig hebt om klaar te komen.

Heel persoonlijk
Het gebruik van een vibrator is een hele persoonlijke ervaring. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om verschillende technieken en snelheden uit te proberen. Met variabele snelheden en pulsstanden op je vibrator kun je zelf het tempo bepalen, naargelang je persoonlijke voorkeur.

Forceer niet
Forceer niet, probeer niet dwangmatig tot een resultaat te komen. Ook aan een vibrator moet je wennen. Kom je wat moeilijker op gang? Dan kan het gebruik van een klein beetje glijmiddel een echte uitkomst zijn. Ook als je van nature gemakkelijk nat wordt, geeft het een extra glad aangenaam gevoel. Uiteindelijk gaat het allemaal om jouw genot!