Bed Bondage Set

Test review Bed Bondage Set

Normaal gesproken kan ik niet wachten om de post van Zoemmm te openen, echter deze keer nam mijn partner de regie in handen en kon ik dus het pakketje doorgeven aan hem. Hij wilde dat ik me zou laten verassen, om zo het product te ervaren zoals het ook bedoel is ;-) Hoewel ik het niet gewend ben om de touwtjes uit handen te geven staat dit mij wel aan. Eens zien wat er te gebeuren staat!

Try it out…
Hij liet me dagen wachten, geen idee wanneer er wat te gebeuren stond. Nadat ik op een zaterdagmiddag een terrasje gepakt had met wat vriendinnen (lekker in de zon met een roséetje) kwam ik aardig rozig thuis. Bij binnenkomst werd me al snel duidelijk dat het avondeten nog even op zich zou laten wachten. Een blinddoek en een sexy slipje lagen al klaar. Of ik me even om wilde kleden… en of ik dat wil ;-).

Met een blinddoek om werd ik voorzichtig naar boven geleid waar langzaam mijn slipje van mijn billen naar beneden liet glijden en mij op het bed vastmaakte. Plezierige zachte banden werden lekker stevig om mijn polsen en enkels vastgemaakt. Even plagerig trekken aan de banden om te zien of ze me snel los zouden laten. Maar nee, stevig aan het bed vastgebonden lag ik daar in afwachting. Spannend, vol verlangen.

Voorzichtig streelde hij me met een veertje en afgewisseld met streken van een kwastje. Heerlijk. Over mijn hele lijf kippenvel. Dit voelde wel even anders dan strelingen met de handen vrij. Ik verlangde ernaar mijn partner te zien, voelen, aan te raken, maar juist dat het niet kon maakte de begeerte en spanning nog groter. Nog even probeerde ik mijn handen los te maken. Tevergeefs. Plagend gaat hij met zijn zoektocht door. Zachtjes maakt hij mijn blinddoek los en masseert mij met lekker geurende olie. Na wat plagerige kusjes en een lief vragend maakt hij mijn rechterhand los, heerlijk om hem nu overal aan te kunnen raken. Vrijend gaan we verder, tot we beiden… Mmmm Heerlijk!

De Bed Bondage Set
Dat het een goed functionerend product is heb je vast al begrepen ;-) De vier boeien zijn heel erg plezierig in gebruik. Hoewel ik erg dunnen polsen heb passen de boeien, doordat je ze eenvoudig kan verstellen door een klittenbandconstructie, erg goed. Ze zitten plezierig, zijn zacht en lekker stevig. Je kunt er niet gemakkelijk uit ontsnappen en dat is ook de bedoeling ;-)

Doordat de vier boeien vast zitten aan stevige nylon riemen die met elkaar verbonden zijn, kun je deze makkelijk aan je bed of matras vastmaken. Ja, dames, ook wij kunnen dat eenvoudig voor elkaar krijgen, hihi!

De riemen kun je onder je maatras of bed door halen en vervolgens afstellen, door de verstelelementen die aan de banden zitten. Op die manier kun je jouw partner lekker op bed vastmaken. Of net als ikzelf heb gedaan aan een stoel ;-) en daarvoor hoef je niet bij de padvinders gezeten te hebben ;-). Beetje denkwerk vooraf is handig, maar het is eenvoudig te realiseren, door gebruik te maken van stoelpoten en het verstellen van de banden. De boeien kun je ook aan een ring bevestigen, heb jij de handen vrij om je partner lekker te verwennen ;-)

Deze set ik uitermate geschikt voor iedereen die het leuk en spannend vindt om eens echt goed vastgebonden te worden op bed, tot diegene die vaker bondage in zijn/haar seksleven beoefend. De set is zeer geschikt om elkaar stevig of minder stevig vast te zetten, om zo wat controle uit handen te geven of juist zelf de touwtjes stevig in handen te nemen. Vooral in combinatie met een blinddoek vind ik het persoonlijk echt heel erg spannend! Je verlangen naar de ander groeit steeds verder!

Conclusie
Ik vind het een erg fijn product! Heel belangrijk bij dit soort producten is dat de verpakking ook mooi en stijlvol is. En dat is de luxe doos zeker. Deze schrikt niet af maar nodigt juist uit tot ontdekking. Ik heb verder geen nadelen aan het product kunnen ontdekken. Zelf vind ik het plezierig dat je lekker stevig kan worden vastgebonden (en je partner vast kan binden), zonder last te krijgen van je polsen of enkels. Deze set voldoet daar prima aan. Ook kun je eindeloos variëren met de mogelijkheden om je partner vast te binden. Ik ben nog niet uitgespeeld ;-)

- Geschreven door Daisy

Shop nu