Test review G-Spot Glass Dildo

Test review G-Spot Glass Dildo

De G-spot is onder  vrouwen een veel besproken onderwerp. Bestaat deze nou wel of niet? En zo ja, waar zit dit plekje dan precies? De ontdekkingstocht naar dit spannende en o zo fijne plekje is lekker en spannend. En wil het jou nog niet helemaal lukken dan heeft Zoemmm.com iets waarmee je je G-spot zeker gaat vinden!

Ik testte voor zoemmm.com de G-spot Glass Dildo. Een glazen dildo die zo gevormd is om de G-spot optimaal te stimuleren en dit heerlijke plekje makkelijk te kunnen ontdekken ;)

Veilig en discreet
De G-spot Glass Dildo is een dildo gemaakt van borosilicaatglas. Borosilicaatglas is een speciaal veiligheidsglas wat sterker is dan normaal glas en een langere levensduur heeft. Dit veilige doorzichtige materiaal is dus uitermate geschikt voor een speeltje. De G-spot Glass dildo is een dildo van 18,5 cm lang en heeft op het dikste punt een doorsnede van 3,4 cm. De G-spot Glass Dildo wordt geleverd in een mooie simpel zilverkleurige verpakking waar ook een luxe fluweel opbergzakje bij zit. Zo kun je dit glazen speeltje veilig en discreet opbergen.

Zeer doordacht
De vorm van de G-spot Glass Dildo vind ik zeer doordacht. De dildo beschikt over 2 verschillende kanten zodat je je G-spot optimaal kunt stimuleren. De ene kant is gebogen met aan het uiteinde een spits toelopende verdikking en de andere kant is recht en heeft een soort bolletjes op elkaar die steeds net een beetje dikker worden.

Een heerlijk vaginaal orgasme
Als eerste heb ik de gebogen kant getest. Door de gebogen vorm leek mij dit ideaal om mijn G-spot te stimuleren. En dat is absoluut waar! De G-spot Glass Dildo weet precies de G-spot te raken en door de verdikking aan het uit einde wordt de G-spot optimaal gestimuleerd. Wow, wat werkt deze dildo fijn zeg! Eén ding was voor mij zeker, ik heb een G-spot! Ook de andere kant van de G-spot Glass Dildo heb ik geprobeerd en dit is echt mijn favoriet! Ondanks dat dit deel gewoon recht is geven de bolletjes zo’n heerlijke stimulatie ook precies langs mijn G-spot, zodat ik een heerlijk vaginaal orgasme beleefd heb.

Ook voor mannen
De G-spot Glass Dildo is ook zeer geschikt voor anaal gebruik zowel bij mannen als bij vrouwen. De gebogen vorm weet precies de prostaat te stimuleren bij de man en ik spreek uit ervaring ;) Zowel de gebogen kant als de bolletjeskant zijn heerlijk voor anaal gebruik.

Conclusie
Ik ben enorm enthousiast over de G-spot Glass Dildo. De dildo is prachtig vormgegeven en over elke vorm is echt nagedacht. Het stimuleren van de G-spot is een eitje met dit fijne speeltje. De dildo is veelzijdig door zijn formaat en zijn 2 verschillende kanten en kan zowel vaginaal als anaal gebruikt worden. Het materiaal is prachtig afgewerkt en voelt heel stevig aan. Het leuke van glas is dat je het zowel warm als koud kunt maken voor een extra prikkelende ervaring. Een ander voordeel van het glas is dat het zeer makkelijk schoon te houden is!

Ik ben echt fan van de G-spot Glass Dildo en raad hem ook zeker aan aan alle vrouwen die moeite hebben hun G-spot te vinden. Hiermee gaat het lukken, dat weet ik zeker!

Pluspunten:
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding
+ Mooie vormgeving (hier is over nagedacht!)
+ Multifunctioneel ontwerp (op meerdere manieren te gebruiken)
+ Makkelijk schoon te maken
+ Fluwelen opbergzakje

Minpunten:
- Geen

- Geschreven door Tanja

Shop nu