Test review Wireless Egg vibrator

Test review Wireless Egg vibrator

Met een klein beetje glijmiddel maak ik de Wireless Egg klaar om in te brengen. Voorzichtig schuif ik het staafvormige eitje naar binnen. “Toch nog best een grote voor zo’n klein deugnietje”, bedenk ik bij mezelf. Een mooi strak jurkje aan en een ondeugende opdracht voor mijn man via de WhatsApp. Ik stuur hem een fotootje van de afstandsbediening met de tekst; “Wanna play?”. Met een knipoog antwoord hij op mijn bericht. Ik weet genoeg! Terwijl ik lekker in de tuin zit met een glas rosé, genietend van het mooie weer, begroet hij me met een kus en loopt naar boven om zich te douchen. Op het bed ligt de afstandsbediening klaar. Geen idee of hij mij met dat bereik zou kunnen plagen. Tot mijn grote teleurstelling hoor ik de douche en voel ik niets. Misschien heeft hij de afstandsbediening nog niet gevonden, bedenk ik me. Maar terwijl de douche nog loopt voel ik een zachte trilling door mij vagina. Wat?! Staat hij aan? Ik voel dat ik begin te blozen en ineens houdt het eitje ermee op. Mmmm, dus toch?! Klaarblijkelijk heeft hij de afstandsbediening gevonden, maar laat hij me met veel plezier wachten.

Wat een pestkop
Een glimp van zijn naakte lichaam vang ik op terwijl ik door de slaapkamerraam boven kijk. De douche staat nog aan en pas een kwartier later hoor ik hem naar beneden komen. Hij pakt een tijdschrift aan gaat zitten lezen. Ik vraag hem of hij zin heeft in een glas rosé. Terwijl ik de koelkast deur open, gaat het eitje trillen. Het blijft niet bij de laagste stand, hij gaat steeds harder! Ik voel het lekker door mijn buik en de trillingen worden steeds intenser waardoor de spanning enorm oploopt. UIT. Weer uit?! Wat een pestkop. Zonder blikken of blozen neemt hij de wijn aan en drinkt wat uit het glas.

De hond uitlaten?
Terwijl mijn verlangen groeit, gluur ik voorzichtig naar zijn mooie witte blouse en zijn linnen broek, waar als ik mij niet vergis, zie dat hij het ook spannend vindt ;-). Zonder pardon staat hij op en vraagt me; “ Schat, moeten wij de hond niet uitlaten?”  De hond? Ik zou willen roepen, “Ben je mal? Ik ga zo niet naar buiten…” Maar ik probeer zo nonchalant mogelijk te antwoorden en zeg; “Ja is goed, schat”. De avondwandeling is het laatste waar ik zin in heb. Maar klaarblijkelijk heeft hij een ander voornemen.

De spanning neemt toe
Terwijl we wandelen voel ik de lichte vibraties door mijn lijf.  Heel geraffineerd en onopvallend speelt hij met de afstandsbediening. De spanning neemt toe! Terwijl het eitje weer trilt trekt hij mij naar zich toe, kijkt me begeerlijk aan en fluistert; “ik wil het even voelen”. Zachtjes doet hij het jurkje wat ophoog en schuift m’n slipje iets opzij. Twee vingers duwt hij zachtjes bij me naar binnen en zoent me. We lopen door en thuis…

Mijn conclusie
In de weken erop gebruik ik de Wireless Egg ook solo. Hoewel mijn man er geen genoeg van lijkt te krijgen, houden we hem toch voor leuke en speciale momenten ;-) Dit is wel heel gewaagd buitenshuis, maar zo leuk! De afstandsbediening werkt goed en is duidelijk. Je kunt zien welke intensiteit er aan staat. De trillingen zijn gewaagd, lekker en intens. Toen ik het speeltje aangeleverd kreeg van Zoemmm en het testte was ik bang dat de vibraties te horen zouden zijn. Dit is niet het geval ;-). Een nadeel is wel dat het eitje op batterijen werkt en dat je deze na gebruik er het beste uit kan halen in verband met het leeglopen van de batterijen. Het is een leuk speeltje voor een betaalbare prijs, dat is natuurlijk erg plezierig. Het is enorm spannend om te gebruiken met je partner en vooral erg lekker ;-).

- Geschreven door Daisy

Shop nu