Glijmiddel

Meer genot met glijmiddel

Het gebruik van glijmiddel zorgt voor een zachter en fijner gevoel tijdens het vrijen of bij zelfbevrediging. Het verhoogt je lustgevoelens en hierdoor ook je seksuele beleving. En je zult zien dat glijmiddel, ook al wordt je van nature makkelijk nat, voor een nog fijnere ervaring zal zorgen.

Glijmiddel en vrijen
Het vrouwelijk lichaam heeft soms een beetje hulp nodig om op gang te komen bij het vrijen. Er is niets vreemd aan als je als vrouw niet voldoende of snel genoeg nat wordt. Dit verschilt gewoon per vrouw. Niks om je zorgen over ge maken dus! Glijmiddel helpt bij het stimuleren van de natuurlijke vochtaanmaak. Het zorgt voor een aangenamere beleving van een vrijpartij. Wil je glijmiddel geen spelbreker laten zijn? Onze tip; betrek glijmiddel al bij het voorspel, zo wordt het gebruik er van voor jullie beide leuk en spannend.

Glijmiddel en zelfbevrediging
Niet alleen bij vrijen met een partner is glijmiddel aangenaam. Om nog fijner van zelfbevrediging en je speeltje te kunnen genieten, raden wij iedereen aan om altijd een beetje glijmiddel te gebruiken, ook als je van nature makkelijk nat wordt. Glijmiddel zorgt namelijk voor nog meer en intenser genot!

Wat past het best bij jou?
Glijmiddel is in twee groepen in te delen; glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconenbasis. Maar welke soort past nou het beste bij jou?

Siliconenbasis
Het voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het langdurig glad blijft. Het is dan ook het ideale glijmiddel om te gebruiken tijdens het liefdesspel. Het droogt niet op, plakt niet en een paar druppels is vaak al genoeg. Ook is glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken als massageolie en het behoud zijn glijvermogen zelfs in bad of onder de douche. Het nadeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het niet zo makkelijk met water te verwijderen is.

Waterbasis
Glijmiddel op waterbasis benadert de natuurlijke vaginale vochtigheid. Het voordeel van glijmiddel op waterbasis is dat het net als natuurlijk vocht niet achterblijft, het droogt namelijk vanzelf weer op. Het is dan ook makkelijk met water te verwijderen. Het nadeel van glijmiddel op waterbasis is dat het minder lang haar glijvermogen behoudt dan siliconenglijmiddel. Maar in samenspel met je eigen vocht behoudt glijmiddel op waterbasis langduriger haar fijne eigenschappen.

Speciaal voor vrouwen
Het glijmiddelassortiment van Zoemmm.com is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze zijn o.a. zachter voor de gevoelige huid van de vrouw, PH-neutraal, verzorgend en houden de zuurgraad van je vagina op peil.

Shop nu