Curve Dildo

Test review Curve Dildo

Bij het woord dildo denk ik persoonlijk al snel aan van die enorme vleeskleurige dingen met een zuignap die in menig etalage pronken van seksshops. Hoewel ik bij het woord dildo deze associatie leg weet ik dat er inmiddels een stuk leukere modellen op de markt zijn. Gemaakt van veilige materialen en vrolijke kleuren. Een aantal jaar gelden waren de glazen dildo’s een hit. Ik vond deze altijd erg mooi vormgegeven maar glas (hoe sterk ook) hield mij tegen. Toen Zoemmm.com mij vroeg of ik interesse had de Curve dildo te testen, antwoordde ik volmondig ja. Deze dildo gemaakt van staal wekte direct mijn interesse.

Vormgeving
De Curve is gemaakt van 100% (roestvrij) staal en heeft een lengte van 20 cm. Dit in combinatie met het gewicht van 950 gram maakt de Curve een flinke jongen. De Curve is gebogen en aan elk uiteinde bevindt zich een bol in 2 verschillende diktes. Het ene uiteinde heeft een diameter van 2,5 cm en het andere uiteinde een dikte van 3,8 cm. Als ik de Curve voor het eerst bekijk valt me meteen op dat dit product waanzinnig mooi en ook helemaal perfect afgewerkt is. Nergens op de dildo is iets van naad of een oneffenheid te bekennen. Het is gewoon 1 prachtig stuk glimmend staal. Door de vormgeving van de dildo is duidelijk te zien dat het om een g-spot dildo gaat. Al kan het smalle uiteinde ook prima anaal gebruikt worden. De vormgeving en het materiaal van de Curve zorgt er voor dat ik een hoop mogelijkheden voor gebruik zie. Uiteraard ga ik mijn ontdekkingstocht met jullie delen!

Gebruik
Als eerste heb ik de Curve gewoon getest (zonder extra opwarmen of juist afkoelen, dat bespreek ik later in mijn review). Ik ben met het smalle deel begonnen. Ik ben nog niet zo heel lang thuis in g-spot wereld. Ik heb hem eigenlijk pas per toeval ontdekt! Uiteraard ben ik al eens opzoek gegaan naar dit plekje en was het altijd wel fijn maar echt de goede plek vinden is redelijk nieuw voor me. Door de vorm, de bolling en het gewicht geeft de Curve mij een heerlijke sensatie. Mijn g-spot stimuleren was nog nooit zo makkelijk! Na goed opgewarmd te zijn probeerde ik de andere kant. Deze geeft een enorm fijn gevuld gevoel en weet ook precies mijn g-spot te raken! Door de kromme vorm ligt het andere uiteinde erg makkelijk in de hand, en door het gewicht hoef je maar weinig druk uit te oefenen. Dit alles leidde in mijn geval al snel tot een zalig orgasme!

In de koelkast
Ook mijn partner was nieuwsgierig naar de Curve en had al besloten om hem voor gebruik een kwartiertje in de koelkast te leggen. Tijdens ons voorspel pakte hij snel de Curve uit te koelkast en bracht deze voorzichtig naar binnen. Ik kan jullie vertellen: dit is echt heel erg koud! Maar wat een heerlijk gevoel vond ik het. Ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen weggelegd is, maar als je wel eens experimenteert met ijsklontjes is dit zeker een aanrader!

Warm net zo lekker?
Nu was ik ook nieuwsgierig hoe de Curve warm aan zou voelen. Ik heb de Curve een half uurtje in warm water gelegd. Ook het warme gevoel is een hele fijne prikkelende ervaring. Minder heftig dan het koude gevoel maar wel erg lekker. Doordat je lichaam ook warmte afgeeft blijft het warme gevoel fijn in stand tijdens gebruik. Wat voor tijden lang warm genot zorgt.

Tips
Tijdens het gebruik van de Curve kwam ik tot een aantal punten die ik graag wil delen als tip:
- Als je opzoek bent naar je g-spot denk ik dat de Curve een hele geschikte dildo is. Door het smalle deel in te brengen kun je door de kromming het dikkere deel op je venusheuvel laten rusten. Met je hand kun je de dildo zo gemakkelijk bewegen en de boel goed verkennen. Door het gewicht en de prettige druk voel je vrijwel direct of je op de goede plek zit.
- Na gebruik kun je de Curve grondig reinigen met Toy Cleaner. Echter laat dit een matte waas achter op de Curve (dit kan overigens geen kwaad) want als je hem daarna nog even afspoelt met water glimt hij weer als nieuw.
- De Curve is ook zeer geschikt om je partner (of je partner jou) mee te masseren. Fijn is om de Curve een half uurtje in warm water te leggen, wat massageolie te gebruiken en dan met de rondingen een massage te geven. Door het gewicht geeft dit echt een heerlijk gevoel! Leuk voor het voorspel of gewoon lekker ter ontspanning.
- Als je de Curve koud wilt gebruiken leg hem dan nooit in de vriezer! Je kent het effect van een ijsje dat aan je tong blijft plakken? Dat wil je op andere plekken echt voorkomen ;) Een kwartiertje in de koelkast is echt genoeg voor een koude sensatie.

Conclusie
Zoals hierboven al te lezen is ben ik erg enthousiast over de Curve. Het materiaal en de prachtige afwerking geven echt een luxe gevoel. Ook over de vormgeving ben ik zeer te spreken. Voor dames die hun g-spot willen ontdekken of verwennen denk ik dat de vormgeving ideaal is. De Curve is fijn in gebruik en zeer multifunctioneel: warm, koud of om mee te masseren het kan allemaal. Anaal heb ik de Curve niet geprobeerd maar ik denk dat het smalle gedeelde daar ook heel geschikt voor is. Het gewicht van bijna 1 kilo heeft ook een geweldige effect tijdens gebruik. Ik ga nog heel veel plezier van deze dildo hebben. En bij het woord dildo denk ik voortaan niet meer aan vleeskleurige dingen maar aan mooi afgewerkte classy producten!

- Geschreven door Tanja

Shop nu