Svakom vibrators

Elk jaar zien we vibrators steeds mooier en beter worden. En dat is voor ons vrouwen een hele positieve ontwikkeling. Het nieuwe merk Svakom is zo’n voorbeeld! Een prachtige aanwinst voor het Zoemmm-assortiment. Niet alleen door de orgasmisch lekkere vibraties, maar ook de kwaliteit en afwerking van deze vibrators zijn schitterend. Waaaauw!! Gemaakt van de beste kwaliteit medische siliconen en luxe Stainless Steel. Alle vibrators uit de Svakom-lijn voelen ontzettend degelijk en robuust aan. Pure perfectie! Hier worden we heel blij en heeeeel opgewonden van!

Oneindig uithoudingsvermogen
Ook zijn de accu’s van de Svakom vibrators de meest geavanceerde van dit moment. Neem nu de Svakom Lucas, met deze luxe duo-vibrator kun je met een volle accu maarliefst 12 uur genot beleven! Hier kan echt geen andere ‘plastic lover’ tegenop! En Svakom vibrators zijn bovendien gefabriceerd met behulp van 100% gecertificeerde groene technologie. Een milieubewuste keuze dus!

Uhh… Minpunten?

Minpunten aan de Svakom’ers kunnen we simpelweg niet ontdekken… En dat zegt misschien wel alles. Want ook de prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking tot de concurrentie is absoluut heel scherp!

Bij ons is goedkoop geen duurkoop!

Wij selecteren onze vibrators met uiterste zorg. Zowel onze goedkoopste zoemmmers als de duurdere modellen stimuleren je als de beste. Maak je dus geen zorgen als je portemonnee het niet toelaat of je een Svakom vibrator gewoon te duur vindt. Bij Zoemmm.com koop je gegarandeerd een goede vibrator in elke prijsklasse!

Nieuwsgierig naar de Svakom vibrators geworden? Neem een kijkje in onze Shop!

Shop nu