Test review Je Joue Mio

Of ik de Je Joue Mio lovering wil testen? Maar natuurlijk! Echter moest ik gelijk aan Zoemmm bekennen dat ik wel lastige vibrerende lovering-klant ben. Waarom? Omdat ik nog nooit onder de indruk geweest ben van een vibrerende lovering. Gelukkig was dat geen bezwaar. In de webshop van Zoemmm doen ze beloftes over de Je Joue Mio waarvan ik hoop dat deze waar gemaakt worden. Oei wat spannend! Zou ik dan toch…

Dat belooft nog wat
Snel kwam het pakketje van Zoemmm.com binnen met daarin een mooi doosje met binnenin een prachtige zwarte ring. Het materiaal voelt gelijk plezierig zacht aan en de ring is een beetje rekbaar. Dat gaat zeker goed passen bij mijn man. Snel aan de oplader! De Mio is oplaadbaar en (bloos bloos) 100% waterdicht, dat belooft nog wat ;-). Net als vele van jullie heb ik samen met mijn man wel eens een lovering gekocht, bij wijze van een klein experimentje, voorpret voor tien maar weinig (lees maar gerust géén enkel) resultaat :-(

Erg spannend
De Je Joue Mio wil ik eerst wel eens onderzoeken. De ring laat ik om twee van mijn vingers glijden en probeer ik de zeven verschillende vibratieprogramma’s even uit. Ik weet nu al welke mijn voorkeur heeft (lekker hard, hihi). Ik merk dat ik het toch wel erg spannend vind… Ik druk de kop van de ring even door mijn panty en slipje heen tegen mijn clit aan. Oei, dit trilt net zo lekker als ik van het andere producten van Je Joue (de MiMi) gewend ben. Ik weet zeker dat ik ook zonder man makkelijk tot een orgasme kan komen. Snel haal ik de lovering weg…

Die zelfde avond…
Echt zo’n dag dat het te lang duurt voordat je partner thuiskomt ;-). Alvast een glas witte wijn voor mijzelf ingeschonken, kaarsjes aangestoken, lekker muziekje aan en een sexy zwart jurkje met subtiel kant aangetrokken (z’n favoriet!). De sleutel in de deur verraad dat hij thuiskomt. Snel sta ik op om alvast een glas witte wijn voor hem in de schenken. Hij legt z’n tas neer naast de tafel en komt lekker op de bank bij me zitten, ik kus hem vluchtig en kijk hem verlangend aan.

Langzaam ontkleed ik zijn bovenlijf. Zoen in een rustiger tempo door. Voorzichtig knoop ik z’n broek open terwijl hij met zijn handen mijn borsten zachtjes omklemt. Wanneer ik voel dat ook hij lekker opgewonden is, neem ik zijn stijve penis in mijn handen en schuif voorzichtig de ring om… Hij kijkt naar de Je Joue Mio en pakt met zijn hand mijn hoofd en zoent me gretig.

Ik ben zo nieuwsgierig hoe het voelt dat ik het maar lastig vind mijzelf in te houden. Maar hij legt me rustig neer op de bank en kust m’n hele lijf. “Laat me even voelen”, vraag ik hem zacht. “Zo ongeduldig, lief?” antwoord hij met een knipoog. Hij zet de Mio in één beweging aan (wat zijn mannen toch lekker handig hè ;-)), en voorzichtig gaat hij bij mij naar binnen. Terwijl hij bovenop mij ligt en rustig met mij vrijt, voel ik dat kleine deugnietje tegen mijn gevoeligste plekje vibreren. OMG wat lekker! Het duurt niet lang of ik kom heerlijk onder hem klaar, waarna ik nog even zelf bovenop hem wil, om te voelen.. Mmmm, ook dat leidt gemakkelijk tot nog een heerlijk hoogtepunt.

Wanneer we beiden verzadigd naast elkaar liggen, wil ik toch graag weten hoe het voor hem was… “Erg lekker”, antwoord hij. “Houd je het ook langer vol?”, vraag ik, “Ja, het stelt wat uit en het voelt intens”. Beiden erg tevreden dus. “Hij kan ook onder de douche grijns ik…” ;-)

Conclusie
Beiden zijn we erg onder de indruk van de Je Joue Mio. Hij helpt je heerlijk naar een hoogtepunt en voor de man voelt het ook erg lekker. Nog steeds genieten wij nog steeds van de Mio. We gebruiken de ring regelmatig, het helpt de vrouw wanneer het klaarkomen even wat lastig gaat ;-). Door de intense vibraties, flexibiliteit, het fijne materiaal en kwaliteit van het product genieten wij enorm van de ring. Volgens mij wordt het nog erg lastig om deze ring te overtreffen! Wat een heerlijk product!

- Geschreven door Daisy

Shop nu