Joyballs

Test review Joyballs Secret

Bekkenbodemspieren zijn superspieren die altijd wel wat extra aandacht mogen gebruiken. Niet alleen na zwangerschap of bij incontinentie-klachten is het belangrijk om deze spieren te trainen. Eigenlijk is het voor iedere vrouw belangrijk! De bekkenbodemspieren kun je zien als een mandje van spieren die onder in je bekken liggen en je organen op hun plek houden.
Naast deze praktische functie helpen deze spieren je ook bij het ervaren van intensere orgasmes (jammie!) en ook voor je partner kan het extra stimulerend aanvoelen wanneer je sterke bekkenbodemspieren hebt. Dus aan de slag met Joyballs Secret!

Work those sex muscles!
Er zijn verschillende manieren om je bekkenbodemspieren te trainen. Bijvoorbeeld door thuis oefeningen te doen of yoga te beoefenen. Jaja, ook yoga kan je sexleven een extra impuls geven! Maar in de hectiek van alledag kom je er misschien niet altijd aan toe om oefeningen te doen of naar de sportschool te gaan om deze spieren wat extra aandacht te geven. Vaginaballetjes zijn dan een uitstekende manier om je bekkenbodemspieren te trainen. En je wordt er nog blij van ook!

Joyballs Secret
Terug naar de Joyballs Secret. De verpakking van de Joyballs Secret is niet bijzonder opwindend maar vooral erg praktisch. Maar gelukkig gaat het om wat er in de verpakking zit! In de verpakking vind je de Joyballs Secret, een gedetailleerde gebruiksaanwijzing in alle talen, een mooi zilverkleurig opbergzakje en een klein zakje glijmiddel. De Joyballs Secret zijn gemaakt van zacht siliconenmateriaal dat prettig aanvoelt. In de twee met elkaar verbonden balletjes bevinden zich een gewichtje dat bij elke beweging meebeweegt.

Uniek lusje
Het unieke van deze Joyballs Secret is dat ze geen koortje hebben maar een lusje die je helemaal inbrengt. Hierdoor zal geen last krijgen van irritatie door een schurend koortje. Ook visueel is deze oplossing aantrekkelijker, want je hebt niet een soort tampondraadje naar buiten hangen. Het lusje werkt heel prettig, je hebt er totaal geen last van. En om de Joyballs Secret er uit te halen, hoef je alleen maar even je vinger achter het lusje te haken en dan trek je de Joyballs Secret er met een vloeiende beweging weer uit. Daarnaast vind ik het ook hygiënisch dat het lusje van hetzelfde siliconenmateriaal is als de Joyballs Secret zelf, dat maakt makkelijk schoon. Ook verdwijnt het lusje geheel in je vagina zodat je niet kan zien dat je deze balletjes draagt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je de balletjes kwijtraakt hoor. Zelfs ongetrainde spieren houden de Joyballs Secret gegarandeerd op z’n plaats.

Joy with the balls
De Joyballs Secret vond ik wat groot om gelijk in te brengen, vandaar dat ik mezelf eerst even heerlijk heb opgewarmd. Zodra ik voelde dat ik enigszins opgewonden raakte, heb ik de Joyballs Secret ingebracht. In de gebruiksaanwijzing staat dat je de Joyballs Secret helemaal moet inbrengen, inclusief het lusje. Het inbrengen voelt net als het inbrengen van een (grote) tampon en gaat gemakkelijk als je opgewonden bent of een beetje glijmiddel gebruikt. De balletjes zijn vrij groot, dus je hoeft echt niet bang te zijn dat je ze verliest.

Zelf had ik wel eens ronde plastic-achtige vaginaballetjes gebruikt. Daar was ik niet zo enthousiast over. Ten eerste voelde het materiaal niet fijn, ten tweede voelde ik er eigenlijk niets van toen ik ze had ingebracht. Dat is met deze Joyballs Secret wel anders!
In het begin voelt het een beetje gek en giechel ik als een klein schoolmeisje. Naarmate ik de Joyballs Secret langer in heb, ga ik het steeds leuker vinden. Ik ben lekker in huis aan het rommelen en vergeet eigenlijk dat ik de Joyballs Secret in heb. Totdat ik een beweging maak waarbij ik de Joyballs Secret weer voel en al giechelend een sprongetje in de lucht maak.

Schoonmaken op hoge hakken
Ik merk dat ik me door het dragen van de Joyballs Secret sensueler voel. Schoonmaken bijvoorbeeld doe ik ineens met flair en wordt echt leuker met Joyballs Secret in. En het liefst loop ik door het huis op hoge hakken. Ik ging de Joyballs steeds leuker vinden en besloot ze ook een dagje in te houden naar mijn werk. Werk blijft werk, maar ik vind het wel een hele leuke ervaring om een dag op kantoor te zitten met Joyballs Secret in. Als ik iets te hard naar het kopieerapparaat loop, voel ik de Joyballs Secret schudden wat een aangename sensatie geeft waar ik nog steeds elke keer van ga giechelen. Ik denk dat de sfeer op kantoor een stuk joliger wordt wanneer ik mijn vrouwelijke collega’s ook van Joyballs Secret zou voorzien!

Speeltje
Een seksspeeltje zou ik de Joyballs Secret niet noemen, want je bereikt er geen orgasme mee (net zoals alle andere vaginaballetjes of ben wa balls). Al moet ik zeggen dat je er ook in de slaapkamer leuke dingen mee kunt doen. Allereerst is het heerlijk om jezelf op te warmen door een halfuurtje met de Joyballs Secret in je dagelijkse dingen te doen. Als ik daarna met mijn vriend in de slaapkamer belandt, voelt het heerlijk als mijn vriend zachtjes aan het lusje trekt en tegelijkertijd mijn clitoris stimuleert.

Conclusie
Dit is een aanrader als je nieuwsgierig bent naar vaginaballetjes en niet zeker weet hoe sterk je bekkenbodemspieren zijn. De Joyballs Secret zijn ideaal om te beginnen met het stimuleren en trainen van je vaginaspieren. Door de grootte hoef je niet bang te zijn dat ze uitvallen. Het gewichtje dat in de balletjes zit geeft een heerlijke sensatie terwijl je je dagelijkse dingen doet. Fijn aan de Joyballs Secret is ook dat ze geen koortje hebben. Je hebt hierdoor geen last van een koortje dat kan gaan schuren. Ook verdwijnt het lusje geheel in je vagina zodat je niet kan zien dat je deze balletjes draagt. Wil je verder aan de slag om je bekkenbodemspieren een flinke workout te geven? Experimenteer dan met balletjes van verschillende groottes en zwaarte.

- Geschreven door Yuna

Shop nu