Verwen elkaar

Verwen elkaar

Jezelf verwennen is heerlijk (daar weten we alles van!), maar elkaar verwennen is misschien nog wel lekkerder. We geven jullie graag wat tips voor een onvergetelijke nacht.

Met een seksspeeltje
Seksspeeltjes zijn niet alleen geschikt om zelf mee te spelen, maar ze kunnen ook spannend zijn om samen met je partner te gebruiken tijdens het voorspel en bij het vrijen.

Warm langzaam op. Laat je partner met een vibrator je hele lichaam strelen. Borsten, buik, binnenkant benen enzovoorts. Voer het langzaam op en ga steeds verder. Het is ook heel spannend om je partner te laten toekijken hoe jij zelf met je vibrator speelt.

Tijdens de seks kan het heel fijn zijn om de vibrator tegen je clitoris te houden of dit door je partner laten doen. Sommige standjes lenen zich hier heel goed voor! Bij orale seks kun je je vibrator ook heerlijk bij betrekken. Laat je fantasie er maar op los!

Er zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken wat je samen met je partner allemaal met een dildo of ander seksspeeltje kunt doen. Dus experimenteer, doe nieuwe dingen, laat elkaar genieten en geniet vooral van elkaar!

Verwen elkaar met een erotische massage
Het creëren van de juiste sfeer is essentieel voor een erotische massage. Dim het licht of gebruik sfeervolle kaarsjes. Zet in de winter de verwarming lekker hoog. Verdamp enkele druppels heerlijk geurende etherische olie. En zorg voor rustgevende achtergrondmuziek om in de stemming te komen. Maar het allerbelangrijkste is een goede en opwindende massageolie.

Begin met de onderkant van de voeten en enkels van je partner, daar zitten namelijk veel drukpunten die zorgen voor ontspanning en erotische stimulatie. Maar eerst een massage van de rug, nek en schouders werkt ook heerlijk relaxend om in de stemming te komen. Zorg er voor dat je de erotische spanning langzaam opbouwt. Prikkel je partner door subtiel de erogene zones aan te raken. Geef kleine kusjes en likjes op gevoelige plekjes, zoals de nek, oren, rug, borsten of andere spannende plekjes. Betrek je lichaam, borsten, mond en tong steeds meer bij de massage. Glijd met je bovenlichaam over je partner heen, maar probeer de seks zo lang mogelijk uit te stellen tot jullie je beide niet meer kunnen inhouden.

Onze wellness producten zijn heerlijk te gebruiken bij een erotische massage. Laat je inspireren en experimenteer bijvoorbeeld eens met een massagekaars of een stimulerende gel.

Champagne in bad
Een lekker warm bad met je geliefde kan de ultieme opwarmer voor een spannende liefdesnacht zijn. Het nemen van zo’n heerlijk warm bad werkt ontspannend en brengt je tegelijkertijd in de stemming om elkaars lichaam te gaan ontdekken. Helemaal wanneer je hier een fles champagne bij betrekt zal de spanning opbruisen. Giet de champagne met kleine scheutjes over elkaars lichaam om het er vervolgens af te likken. Dit geeft een bruisende en sensuele sensatie voor jullie allebei!

Weekendje weg
Heb je een romantisch weekendje weg in het vooruitzicht? Tover deze om in een spannend weekend voor jullie beiden. Zorg voor kaarsjes, lekkere champagne en verwenproducten uit ons assortiment. Succes verzekerd!