Test review PalmPower Massager

Ik ben altijd al benieuwd geweest naar een wand vibrator. De kracht van dit soort vibrators zou ongekend zijn. Daarom was ik ook enorm enthousiast toen ik voor Zoemmm.com de PalmPower Massager mocht testen!

Wolf in schaapskleding ;)
De PalmPower Massager wordt aangeprezen als een ‘braaf’ massageapparaat, tenminste op de verpakking. De PalmPower Massager komt in een strakke transparante kunststof verpakking met daarin de wand vibrator, een snoer van 2,5 meter en diverse reisadapters. Op de verpakking en in het instructieboekje is er niets wat ook maar de indicatie geeft dat de PalmPower Massager ook als vibrator te gebruiken is. Het gaat hier echt over het masseren van andere delen van het lichaam. Grappig zeg! Echter staat op de verpakking dat er ook diverse opzetstukken voor dit apparaat te krijgen zijn. Uiteraard heb ik deze ook voor jullie getest! Zoemmm.com had naast de PalmPower Massager ook de PalmSensual Set naar mij opgestuurd. Deze set bevat 2 opzetstukken die de PalmPower Massager net weer een andere twist geven ;) Ook deze opzetstukken worden geleverd in een zelfde strakke transparante kunststof verpakking.

Een kleine wand vibrator
Als eerste neem ik de PalmPower Massager onder de loep. Het is een prachtig apparaat om te zien in de kleuren donkergrijs en knalroze. Ik hou van deze intense kleuren. De PalmPower is redelijk klein van formaat in vergelijking tot andere wand vibrator, want die zijn vaak een stuk groter. De PalmPower Massager bevat slechts 1 knop dus dat is makkelijk. Bovenop het handvat zit een flexibel tussenstukje in de mooie felroze kleur. Dit stuk zorgt ervoor dat de kop wat kan buigen en zich aan kan passen aan jouw wensen. De kop is een ronde bol en bestaat uit 2 delen; de donkergrijze basis en een verwisselbaar kapje. Deze is weer in de mooie felroze kleur. Het kapje is makkelijk te verwijderen en weer te bevestigen door middel van een soort T-vormige inkepingen. Het kapje is gemaakt van veilig zacht siliconen.

Heel hard
Ik heb de PalmPower Massager als eerste gebruikt voor een massage van mijn schouders. Onderaan kun je gemakkelijk de stekker inpluggen en door het fijne lange snoer van 2,5 meter kun je aardig uit de voeten met dit apparaat. Om de PalmPower Massager aan te zetten druk je de knop in en hij begint te vibreren. Wat even zoeken was, is hoe je de massagesterkte kunt verhogen. Je moet hiervoor de knop enkele seconden ingedrukt houden. Daarom dacht ik in het begin dat de PalmPower Massager slechts 1 snelheid had ;) Dit is dus niet het geval, de PalmPower Massager kan heel hard!

FANTASTISCH!
Voor mijn schouders gaf de PalmPower Massager mij een goede massage. Ook mijn man vond het fijn gemasseerd te worden met dit handzame apparaatje. Maar ik was natuurlijk vooral benieuwd hoe de PalmPower het onder de gordel zou doen ;) Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn: FANTASTISCH! Wat een krachtpatser is dit kleine apparaatje! Tijdens gebruik ligt de PalmPower Massager heerlijk in de hand en met de knop kon ik de vibraties naar mijn wensen verhogen of verlagen. Om de vibraties te verlagen dien je kort op de knop te drukken, de PalmPower gaat dan uit en je zet hem dan weer aan. Dit is even wennen maar je zult merken dat je hier al snel handig in wordt. Ik geloof dat ik nog nooit zo snel tot een heerlijk orgasme ben gekomen door middel van een vibrator. De PalmPower Massager is niet heel erg stil, maar dit maakt mij helemaal niets uit gezien zijn prestaties!

Opzetstukken
De PalmSensual opzetstukken heb ik natuurlijk ook getest. De duo-stimulator zorgt voor zowel inwendige als clitorale stimulatie. Het andere opzetstuk is een G-spot stimulator. Beide opzetstukken zijn makkelijk te plaatsen en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Wat me wel opvalt tijdens het gebruik van de opzetstukken is dat de vibraties hierdoor iets minder krachtig worden. Ze dempen een beetje. Maar nog steeds haal ik moeiteloos zonder de hoogste stand te gebruiken een zalig orgasme!

Conclusie
Ik ben fan van de PalmPower Massager! De PalmPower Massager en de PalmSensual opzetstukken vormen samen een afwisselende vibrator. Meer dan deze set heb je eigenlijk niet nodig om verschillende variaties en stimulaties te beleven. De PalmPower Massager is ook aan te raden voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen. En hij is ook heerlijk als normaal massageapparaat te gebruiken. Het snoer van 2,5 meter geeft genoeg speelruimte en zit absoluut niet in de weg tijdens gebruik. De bediening van de PalmPower Massager is lekker simpel. Het verwisselen van de opzetstukken gaat probleemloos en de opzetstukken kunnen makkelijk onder de kraan afgespoeld worden. De PalmPower Massager zelf is niet waterproof en kan dus niet onder de kraan afgespoeld worden. Hiervoor wordt afnemen met een vochtig doekje geadviseerd of afnemen met toycleaner. De PalmPower Massager heeft een super goede prijs-kwaliteitverhouding. Alleen jammer dat er geen opbergzakje bij zit om deze mooie set in op te bergen.

Pluspunten:
+ Enorm krachtig
+ Mooi design
+ Ligt goed in de hand
+ Fijn handzaam formaat
+ Lang snoer (2,5 meter) met diverse reisstekkers
+ Verwisselbare opzetstukken
+ Ook te gebruiken voor lichaamsmassage
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten:
- Het ontbreken van een opbergzakje
- Vrij hard geluid (maar ik stoorde mij hier niet aan, maar zoek je een stille vibrator dan kun je beter de PalmPower Massager skippen)

- Geschreven door Tanja

Shop nu