Test review Svakom Alice

Test review Svakom Alice

Als je net voor je verjaardag wordt gevraagd om een duo-vibrator van het nieuw luxemerk Svakom te testen dan hoef je daar niet lang over na te denken: Yes Please! Toeval? Misschien is de Swakom Alice wel een geschenk uit de hemel… ;-)

Birthday girl
Het pakketje van Zoemmm arriveert exact op mijn verjaardag met de visite in de huiskamer. Met een net iets te rood hoofd leg ik het pakketje op de trap. “Heeft de postbode wat leuks gebracht voor je verjaardag?”. Lachend kijk ik de kamer in. “Ik hoop het”. Ze moesten eens weten, hihi ;-). Als de visite vertrokken is laat ik de vele lege glazen en gebaksbordjes even voor wat het is. Ik haal snel het pakketje van de trap! Ik vind het altijd een genot om de speeltjes van Zoemmm uit te pakken. De verpakkingen van de producten zijn vaak erg mooi. En daar houdt het niet op. Wanneer ik de doos van de Swakom Alice open, stuit ik niet alleen op een prachtige vibrator met twee motortjes voor zowel inwendige als clitorale bevrediging, maar ook op een oplader en een heel lief en mooi opbergzakje. Nu voel ik me echt jarig :) Grappig detail wat me opvalt, is dat de afbeelding op de voorkant van de doos exact de afmetingen zijn van het echte speeltje.

Svakom Alice
Ik pak de Svakom Alice uit de doos. Hij voelt lekker aan en de vorm is veelbelovend! De kromming van de staaf naar voren spreekt mij aan. Juist daar zit bij een vrouw een heel gevoelig gedeelte; de G-Spot (ja deze bestaat echt ;-), check mijn eerdere review over de Zini Ran maar;-)). Ik bekijk Alice zorgvuldig, de vibrator ligt lekker in de hand en het materiaal voelt plezierig aan. Aan de oplader ermee! Hihi, ik lees op de website van Zoemmm dat de oplaadtijd 1,5 uur bedraagt, het testen laat dus even op zich wachten. Met de vijf vibratiesterktes en de acht vibratieprogramma’s is de Svakom Alice goed uitgerust. Tevens heeft de vibrator ook een S(peciale)-modus en kan hij zelfs onder water! Oei!!!! Ik ben nieuwsgierig! Wat erg leuk is aan deze vibrator, is dat deze gemaakt is met behulp van ‘groene’ technologie. Dat had ik nog niet eerder gehoord of gelezen, past dus helemaal in het leven van een (zelf)bewuste vrouw.

Voorpret
Terwijl mijn man en ik de kamer opruimen ligt de Alice geduldig haar krachten op te sparen aan de lader. Hoewel het geduldig wachten op het opladen toch wel wat langer duurt dan het plaatsen van een paar batterijtjes, is het toch wel ontzettend fijn dat je met de Alice niet meer afhankelijk bent van de batterijenvoorraad in je nachtkasje (op een volle accu is de speeltijd wel 3 uur). Mijn man vindt het wel een uitkomst en maakt graag gebruik van de ‘wachttijd’.
“Verjaardagseks, hebben we niet vaak”, fluistert hij me toe! Oei. Langzaam beginnen we wat te plagen. Terwijl ik de wijnglazen met de hand afwas staat hij achter me en streelt mijn buik, borsten, haren en zoent me in mijn nek! Lekker! Hoewel ik mijn man erg aantrekkelijk vindt fantaseer ik al stiekem over de paarse vibrator die bijna klaar is voor gebruik! Langzaam kleden we elkaar uit en vrijen we verder van de keuken naar de kamer, waar op de rand van de bank de Svakom Alice klaarlicht. Mijn man haalt hem van de lader. Voordat we er erg in hebben, zitten we naast elkaar. “Hoe moet hij aan?”, hihi. Dit wordt gelukkig snel duidelijk.

S-modus, please!
I made my mind up, ik wil de S-modus proberen. Langzaam breng ik de vibrator naar binnen (wat is dat toch dat mannen zo graag kijken?! ;-)). De staaf druk precies tegen mijn binnenzijde van mijn vagina, net daar waar het zo gevoelig is. Met het afwisselende S-programma, wat ik niet goed kon volgen en door de opwinding, kom ik erg snel schokkend klaar. Mijn man lacht, “Dat was volgens mij nog niet eens een kwart van de S-modus, schat”. Oei, met rode wangen vrijen we verder ;-).

Dat gebeurt me niet vaak, dat ik zo snel en eenvoudig klaarkom. Hoe ik mijn best ook doe in de weken erop, de de S-modus houd ik maar kort vol. Hihi, dit gaat nog sneller dat mijn Je Joue Mimi (mijn favoriete clitorisstimulator). De constante vibratieprogramma’s kan ik beter volhouden, wat een krachtige intense trillingen. Ik ben een beetje overrompeld. En de Alice is ook nog eens lekker stil. Wat ben ik blij met mijn nieuwe ‘speelgoed’ ;-).

Conclusie
Het is best lastig om een goede inwendige en, laat staan, een goede duo-vibrator te vinden. De (pas)vorm en vibraties zijn erg belangrijk. Wanneer een vibrator niet lekker in je past dan kun je er maar moeilijk van genieten. Maar ik denk dat de Svakom Alice voor elke vrouw een goede keuze moet zijn. De Svakom Alice is namelijk niet heel erg groot, maar door de speciale vorm en de uitstekende vibraties, is het een topverwenner. Daarnaast is het super dat hij waterbestendig is, lekker stil is (dus geen zorgen, niemand hoort je ;-)) en oplaadbaar is. Dat deze duo-vibrator met groene technologie vervaardigd is vind ik zelf erg gaaf! Wat een (h)eerlijk verjaardagscadeau!

- Geschreven door Daisy

Shop nu