Pretty Love Crazy

Test review Pretty Love Crazy

Sinds kort heeft Zoemmm.com een nieuw merk in haar assortiment: Pretty Love. Pretty Love is een betaalbaar merk dat hoogwaardige producten met een creatief ontwerp levert. Aldus Zoemmm.com zelf. Natuurlijk moet een nieuw merk uitvoerig getest worden en kreeg ik van Zoemmm.com de Crazy van Pretty Love thuisgestuurd om eens te testen of bovengenoemde beloftes waargemaakt worden… ;) Ik heb de Crazy zowel solo als met mijn partner getest en natuurlijk is hij mee onder de douche geweest. Hieronder lees je mijn bevindingen.

Waterproof
De Crazy is een duo-vibrator en komt in een mooie stevige doos. Wat me meteen opvalt, nog voor ik de doos opengemaakt heb is dat de Crazy deels afgebeeld staat in water met te tekst waterproof erbij. Fijn! Crazy mag dus ook mee onder de douche ;)

Mooi en subtiel
Als ik de doos openmaak zie ik gelijk de Crazy liggen op een zwarte schuimrubberlaag. Dit ziet er echt heel mooi uit en is ook mooi om de Crazy in op te bergen! Voordat ik de Crazy zelf ga bestuderen kijk ik even wat zich bevind onder de zwarte laag. Hier vinden we de oplader, de gebruiksaanwijzing en een opbergzakje. Dat laatste vind ik persoonlijk wat tegenvallen. Het zakje is gemaakt van doorschijnend organza. Discreet opbergen van de Crazy is er dus niet bij. Op zich is het doorschijnende niet zo heel erg. Maar wat ik jammer vind is dat op het sluitlint met dikke roze letters “sextoys” herhaaldelijk gedrukt staat.

Prachtige vibrator!
Nu is het tijd om de Crazy zelf te bekijken. De Crazy is werkelijk een prachtige vibrator! Gemaakt van vrolijk paars siliconen en een blauw verlicht bedieningspaneel. (Ik hou van blauw verlichte bedieningspanelen, ik vind dat zo mooi!) De vormgeving van de Crazy zelf is ook zeer uitnodigend. De staaf is voorzien van ribbels en de vibrator loopt steeds breder uit. Verder zit er een zeer flexibel armpje aan om je clitoris te stimuleren. Heel fijn dat deze zo flexibel is! Zo kan deze altijd perfect tegen je clitoris geplaatst worden!

Sublieme oplaadtijd en gebruikstijd
Voordat ik de Crazy wil gaan proberen wil ik hem eerst volledig opladen. Bij het aansluiten van de lader kwam ik tot de grote verassing dat de Crazy al opgeladen is! Ik kon er dus meteen mee aan de slag. (Zoemmm.com raadt echter wel aan om een nieuwe vibrator altijd eerst volledig op te laden, dit zou de levensduur van de accu moeten bevorderen). De specificaties van het opladen en het gebruik vind ik echt subliem! De oplaadtijd is maar 90 minuten en de Crazy geeft daarna 90 minuten lang plezier!

Fijn bedieningspaneel
Dan het bedieningspaneel. Wat werkt deze fijn! Er zitten 4 knopjes op die zich heel makkelijk in laten drukken. Er zit een aan/uit knop op om de vibrator in stand-by modus te zetten of uit te zetten. Daarboven bevindt zich een knopje met een golfjes teken. Hiermee kun je maarliefst tussen 10 heerlijke vibratieprogramma’s switchen. Verder zitten er nog een + en een – knop op om elk programma van meer of minder power te voorzien. De Crazy heeft maarliefst 5 snelheden, dit gecombineerd met de 10 vibratieprogramma’s is het echt een heel uitgebreid menu.

Enorm krachtig
Zowel in de staaf en in de clitorisstimulator van de Crazy zit een motortje. Wat zijn deze enorm krachtig! De Crazy wist mij moeiteloos tot een hoogtepunt te brengen zonder de sterkste vibratiekracht te hoeven gebruiken. Ook onder de douche werkte de Crazy naar behoren. Na al deze positieve bevindingen is er ook een minpuntje aan de Crazy. Hij maakt naar mijn mening wel wat geluid. Tijdens het testen met mijn partner vonden wij dit wel storend en heeft de Crazy niet heel lang aan ons liefdesspel deel mogen nemen. Maar voor sologebruik maakt de enorme power het meer dan goed :)

Conclusie
De Crazy van Pretty Love is echt een fantastische vibrator! De prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch. Het ontwerp is vrolijk, duurzaam en erg mooi afgewerkt. Het opladen duurt niet lang en de vibrator kan lang gebruikt worden. Kleine nadeel vind ik het opbergzakje. Dit vind niet passen in het kader van vrouwvriendelijk. De verschillende vibratieprogramma’s en sterktes maken voor mij de Crazy tot een echt orgasmetopper! Dus voor dames die moeite hebben met het krijgen van een orgasme kan ik deze vibrator van harte aanbevelen!

Plus- en minpunten op een rijtje
+ design (mooi afgewerkt, een vrolijke kleur en fijne vormgeving met de ribbels)
+ bedieningspaneel (erg mooi met de blauwe verlichting en fijn in gebruik)
+ vibraties (Krachtig en veel pulsprogramma’s)
+ oplaadtijd (slechts 90 minuten)
+ waterproof (plezier onder de douche mag niet ontbreken)
- geluid (de Crazy maakt wel wat geluid dat als storend ervaren kan worden)
- opbergzakje (met name te tekst ‘sextoys’ op het lint, hier had beter de merknaam kunnen staan)

- Geschreven door Tanja

Shop nu