Onze favorieten

Europe Magic Wand

Bijpassende producten

Europe Magic Wand Massager

Review dit product als eerste

€ 108,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Europe Magic Wand – een bron van plezier tussen twee mensen

Intimiteit tussen twee mensen is heel bijzonder. Het stelt hun in staat om echt hunzelf, hun leven en elkaar te voelen. Dit is vooral het geval wanneer er ruimte is om te fantaseren, te spelen en velangens te ontdekken.

Voor veel mensen kan dit een bron zijn van groter seksueel welzijn, waarbij het plezier verder wordt verlengd dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

Neutrale vorm bevordert fantaseren
Voorspel verlengt het plezier voor beide
Passie kan zich op een nieuwe manier ontvouwen
Intimiteit en nabijheid kunnen ontwikkelen in de relatie
Facts

Details

Bent u op zoek naar seksueel welzijn, zonder de ongemakkelijkheid van het gebruik van een seksspeeltje?

Europe Magic wand is een “bal-top” type vibrator. Dit soort vibrator werd meer dan 40 jaar geleden voor het eerst op de Amerikaanse markt geïntroduceerd als een lichaam massager van Hitachi (Hitachi Magic Wand) en wordt al decennia lang aanbeden door experts. Het was een fantastische massager die tot verbazing van de producent, ook de beste vibrator in de wereld bleek te zijn.

Sindsdien heeft de bal-top vibrator een vaste plaats verworven op orgasme-cursussen en is het een bestseller onder de seksspeeltjes voor vrouwen op de Amerikaanse markt, waarbij het zelfs te zien was in de TV-serie “Sex and the City”.

Nu biedt Europe Magic Wand deze fantastische vibrator aan met een Europese stekker en gemaakt voor 230 V. De rest is van dezelfde goede kwaliteit die u gewend bent, en als u niet er niet mee bekend bent, is het tijd dat u er een aanschaft.

We hebben naar klanten geluisterd en de bal-top vibrator op verschillende manieren verbeterd

6 Standen
Het zijn de diepe en kalmerende vibraties die de ball-top vibrator zijn speciale eigenschappen geeft. Maar gebruikers hebben ons verteld dat ze soms minder krachtige vibraties willen. Daarom heeft de Europe Magic Wand nu 6 standen om te verkennen.

Meer bewegingsvrijheid
Het elektriciteit snoer zorgt ervoor dat u het vermogen heeft wanneer het nodig is, maar bewegingsvrijheid is ook belangrijk. Daarom hebben we de lengte van het snoer verlengt tot 236 cm voor extra spontaniteit.

Verbeterde hygiëne
We weten dat de vibrator voor meer gebruikt wordt dan pijnlijke spieren, dus wordt de Europe Magic Wand verkocht met een zachte siliconen kop voor gemakkelijke verwijdering en reiniging.

Als alternatief kan de Europe Magic wand worden geupgrade met de Genio. Genio is een zacht siliconen hoofdje met verschillende texturen en oppervlakken om te ontdekken. Haal het beste uit je Europe Magic Wand met de Genio.

Voor de gevorderde gebruiker
De vibrator is voornamelijk ontworpen voor gebruik als een clitoris stimulator, maar veel gebruikers willen de krachtige vibraties ook gebruiken op hun G-spot. Accessoires zoals de Genius zijn beschikbaar om dit mogelijk te maken. De Genius is ontworpen voor maximale functionaliteit en is gemaakt van hoogwaardige siliconen.

Uw veiligheid is belangrijk voor ons
Heden te dage worden veel producten gemaakt met weinig aandacht voor gebruiksveiligheid. Een paar winkels verkopen alleen veilige speeltjes, maar velen zullen u nog steeds van alles verkopen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende magic wands op de markt, maar slechts een heeft de documentatie om te bewijzen dat het veilig is in gebruik.

Specifications:
6 Speed (2800-6000 rpm).
230 V. Extra long cord (2,3 m).
Weight: 670 g.
Length 32 cm

Additional

Aanvullende Informatie

Sku EMW
Ean 896909001916
Merk Europe magic wand
Kleur Wit

Beoordelingen

  1. Review dit product als eerste

SHRIJF JE REVIEW

Schrijf je eigen beoordeling

Review: Europe Magic Wand Massager

Beoordeel dit product op de volgende punten: *

  1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 ster
Prijs
Kwaliteit
Waardering

Betalen & Verzenden

Betalen
Wij bieden de volgende veilige en snelle betaalopties aan:

- iDeal (Nederland)
- PayPal (alle landen)
- BanContact/MisterCash (België)
- Overschrijving (alle landen)
- Mastercard (alle landen)
- Visa (alle landen)
- Webshop Giftcard

Bij betalen via iDeal, PayPal, Mastercard, Visa en BanContact/MisterCash word je bestelling direct verwerkt.

Onze partner voor veilig en gemakkelijk online betalen is Sisow. Sisow is een gerenommeerde Nederlandse betaalprovider.

Bij een handmatige overschrijving kun je het totaalbedrag discreet overmaken naar XT, het moederbedrijf van Zoemmm.com. De betaalgegevens ontvang je per e-mail. Op je bankafschrift komt geen Zoemmm.com te staan.

Webshop Giftcard
Je kunt snel en gemakkelijk betalen met een Webshop Giftcard. Bij betaalopties kies je voor de optie Webshop Giftcard. Je komt vervolgens terecht op de Sisow betaalpagina, waar je de code en de pincode van je Webshop Giftcard invult.

Mocht het te betalen bedrag lager zijn dan waarde van je kaart, dan blijft het restant op je kaart staan. Mocht het aankoopbedrag hoger zijn dan de waarde van je kaart, dan betaal je het resterende bedrag eenvoudig bij via iDeal.

Verzenden
Wij bieden de volgende snelle en discrete verzendopties aan:

Nederland
- Wij rekenen 5,95 euro voor het discreet verzenden van uw bestelling binnen Nederland.
- Je bestelling zal met DHL Parcel worden verzenden als deze niet door de brievenbus past. Als je bestelling wel in je brievenbus past wordt deze verzonden met PostNL briefpost.

België
- Wij rekenen 5,95 euro voor het discreet verzenden van uw bestelling naar België.
- Je bestelling zal met DPD worden verzenden als deze niet door de brievenbus past. Als je bestelling wel in je brievenbus past wordt deze verzonden met PostNL briefpost.

Andere landen
Wil je een bestelling laten afleveren in andere landen? Dat kan! Neem dan contact op met onze klantenservice.

100% discreet
Om je privacy te waarborgen wordt je bestelling altijd 100% discreet verzonden in een neutrale verpakking. Geen enkele aanduiding op het pakket zal refereren naar de inhoud ervan. Ook wordt de naam Zoemmm.com niet op de verpakking of verzendetiket vermeld.

De verzending van je bestelling wordt verzorgd door DHL Parcel of PostNL. In het buitenland wordt de bestelling overgenomen door een lokaal betrouwbaar postbedrijf. In geen geval is het voor de bezorger te herleiden dat het om een erotisch artikel gaat dat besteld is bij Zoemmm.com.

iDeal   Paypal   Visa   Mastercard   MisterCash   Webshop Giftcard   Sisow   DHL Parcel   DPD

Bijpassende producten