Over Ons

Over Ons


De stoute winkel voor vrouwen

Zoemmm.com is dé stoute winkel voor vrouwen met behoefte aan kwaliteit. De winkel is opgezet vanuit een vrouwelijk oogpunt met mooie producten en eerlijke inhoudelijke informatie. Niets ordinairs. Alleen de beste kwaliteitsspeeltjes en heerlijke wellness-producten met zorg geselecteerd door en voor vrouwen.


Onze naam

Vanwaar de naam Zoemmm? Het zoemende geluid van vibrators inspireerde ons tot de naam ‘zoem’ en met de ‘mmm’ van lekker hieraan toegevoegd was de ultieme naam voor ‘Dé stoute winkel voor vrouwen’ compleet.


Voor vrouwen en leuke mannen

Zoemmm.com is een winkel voor vrouwen, maar leuke mannen zijn natuurlijk ook altijd welkom! Ben je op zoek naar een spannend cadeau voor je lief? Dan ben je bij Zoemmm.com aan het juiste adres!


Uitgebreid blog

Op ons blog geven we handige tips & uitgebreid advies om het ideale speeltje te vinden. Ook vind je hier uitgebreide test reviews van ons testpanel.


Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies voor de aankoop van jouw ideale vibrator of ander spannend product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!


Liefs,
Zoemmm.com