Alleen de beste producten

Alleen de beste producten


Zoemmm.com heeft een selectie gemaakt van de beste vibrators, speeltjes en wellness producten. Alle producten van Zoemmm.com zijn uitvoerig beoordeeld en getest door ons eigen testpanel. Alleen de best beoordeelde producten zijn in ons assortiment opgenomen. Alle speeltjes zijn weekmakervrij en onze wellness-producten bevatten geen bedenkelijke ingrediƫnten.


Bij Zoemmm.com vind je luxe merken naast heel betaalbare kwaliteitsspeeltjes. Een mix die met zorg is samengesteld voor vrouwen, door vrouwen.


Zoemmm.com is ook de eerste webshop die de vibratiesterkte en de geluidsterkte heeft getest en dit ook aangeeft in de winkel. En daar zijn we best een beetje trots op! Want hoe kun je een vibrator aanschaffen zonder deze twee belangrijkste punten te weten?!


Tevreden klanten zijn voor ons heel belangrijk. We proberen daarom zo objectief mogelijk te zijn in de beoordeling en omschrijving van onze producten, zodat je een goed overwogen keuze kunt maken voor jouw ideale speeltje. En als een van de weinige speelgoedwinkels voor volwassenen geven wij op al onze speeltjes altijd 1 jaar garantie.