Vibratiekracht & geluid

"Koop nooit een vibrator zonder dat je de vibratiekracht en het geluidsniveau weet!"


Of het nu een goedkope of dure vibrator is, een bekend of onbekend merk; om niet teleurgesteld te raken moet je van te voren weten wat de vibratiekracht en het geluidsniveau is. Je koopt toch ook geen auto, computer of camera zonder de prestaties hiervan te weten…?!


Waarom is dit zo belangrijk?

Het probleem is dat fabrikanten en winkels bijna altijd zeggen dat het product fluisterstil is en uitermate krachtig vibreert. Alleen het tegendeel is meestal waar! Want een meerderheid van de aangeboden vibrators vibreert niet krachtig genoeg en/of maakt te hinderlijk geluid.


De eerste

Zoemmm.com was de eerste winkel die hier verandering in bracht. Sinds de oprichting in 2007 geven wij de vibratiekracht en geluidssterkte bij onze vibrators aan. Hier waren we destijds de allereerste mee. Op dit moment zijn wij nog steeds één van de weinige webwinkels (wereldwijd) die deze informatie eerlijk durft aan te geven. Waarom we dit doen? Omdat wij het onze missie vinden om je écht gelukkig met een vibrator te maken!


Kwaliteitscontrole

Wij selecteren uiterst kritisch alleen de vibrators die aan onze strenge vibratie- en geluidseisen voldoen. Dus vind je een bekende vibrator niet in ons assortiment terug, dan is deze ongetwijfeld niet door onze kwaliteitscontrole gekomen.


Vibratiekracht

Bij alle vibrators in onze winkel geven we de vibratiekracht aan met een score uitgedrukt in hartjes. Voor de gemiddelde vrouw is een vibrator met een score van 3 hartjes prima. Vrouwen die moeilijk klaar komen adviseren wij een vibrator te kiezen met 5 hartjes voor vibratiekracht. Vibrators die minder dan 3 hartjes voor vibratiekracht scoren nemen wij uberhaupt niet op in onze winkel.


Er zijn ook vibrators die nog harder vibreren dan de krachtigste ‘normale’ vibrators. Deze vibrators krijgen van ons bovenop de score van 5 hartjes een extra + of zelfs ++. De ++ vibrators zijn de allerhards vibrerende vibrators ter wereld.


Geluidsniveau

Wat net zo belangrijk is om te weten is het geluidsniveau van een vibrator! Hoe stiller, hoe aangenamer het gebruik. Ook dit geven we bij alle vibrators aan met hartjes. En ook hierbij geldt; hoe meer hartjes, hoe stiller.


Let op!

O ja, en let op… Laat je bij het kopen van een vibrator niet misleiden door de frequentie aanduidingen ‘Hz’ en ‘RPM’. Want het gaat niet om het aantal vibraties, maar veel meer om hoe de vibraties worden doorgegeven. ‘Hz’ en ‘RPM’ geven wij dan ook niet aan bij onze vibrators.


Mocht je vragen of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!