Tips & advies

Tips & advies

 

Waar wil je meer over weten?


Een vibrator uitkiezen

 

Zoveel vrouwen, zoveel smaken! Wat bij de één geweldig is hoeft bij de ander niet te werken. Dit heeft te maken met verschillen in lichaamsbouw, gevoeligheid van je clitoris en je persoonlijke behoeftes. Om tot de juiste keuze te komen hebben we een aantal belangrijke aandachtspunten op een rijtje gezet.


Vibratie- en geluidsterkte

Een vibrator kan er nog zo aantrekkelijk uitzien. Toch is dit niet altijd voldoende voor succes! Als de vibraties te zacht zijn of het geluid te hard, zal dit zeker je plezier niet verhogen. Daarom geven wij bij al onze vibrators in de winkel aan hoe hard ze trillen en hoe veel geluid ze maken. Want hoe kan je nou een vibrator kopen als je deze twee belangrijke zaken niet weet?!


Beginners

Heb je nog niet eerder een vibrator gebuikt? Hoog tijd om je ontdekkingsreis te beginnen. We raden je aan om te starten met een uitwendige clitoris vibrator of een niet al te grote staafvibrator.


Een tweede kans

Heb je al eerder ervaring opgedaan met een vibrator en vond je het maar niks? Geef jezelf dan zeker nog een kans met een vibrator uit ons assortiment. Wij hebben al onze speeltjes namelijk met uiterste zorg geselecteerd met alleen de beste kwaliteitsproducten. Heb je al een vibrator, dan is zeker interessant om eens een ander type uit te proberen. Dit kan voor een hele andere belevenis zorgen!


Moeite met klaarkomen

Om klaar te komen hebben vrouwen in de meeste gevallen uitwendige stimulatie van de clitoris nodig. En zelfs dan is het voor sommige vrouwen nog moeilijk om klaar te komen. Niets vreemds aan! Om makkelijker tot een hoogtepunt te komen raden we je aan om voor een vibrator met een krachtige vibratie en een regelbare vibratiesterkte te kiezen. Zo kun je goed experimenteren welke trilkracht het beste voor je werkt! Wat ook kan bijdragen aan het succes is een zacht geluidsniveau. Dit zorgt voor minimale afleiding onderweg naar je hoogtepunt.


Uiteindelijke keuze

Net als in de liefde, moet je ook voor een vibrator vallen en je er tot aangetrokken voelen. Het wordt immers jouw intiemste speeltje. Ga dus goed bij jezelf te raden waar je voorkeur naar uitgaat, welke bij jou zal passen, wat je lekker vindt en hoe gevoelig je clitoris is.


Glijmiddel & Hygiëne

 

Genot en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. We raden daarom altijd het gebruik van glijmiddel en een goede toycleaner aan.


Hygiëne

Het spreekt voor zich om een seksspeeltje na gebruik altijd goed schoon te maken. Voor totale hygiëne raden we aan om je speeltje ook voor het gebruik extra te desinfecteren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over bacteriën en schimmels.


Glijmiddel

Het gebruik van glijmiddel geeft een zachter en fijner gevoel tijdens het vrijen of bij zelfbevrediging. Ook als je van nature makkelijke nat wordt. Glijmiddel zorgt ervoor dat vrijen direct als prettig wordt ervaren, het verhoogt je lustgevoelens en je seksuele beleving wordt op een aangename wijze gestimuleerd.


Huismerk

Zoemmm.com heeft in 2011 een eigen lijn glijmiddel op de markt gebracht. Dit hebben we gedaan uit onvrede over de kwaliteit en onduidelijkheid van bestaande producten. Met onze eigen lijn kunnen we topkwaliteit aanbieden tegen een gunstige prijs.


Women Aqua Moisturizer

Als je vagina wel vochtig wordt maar alleen iets minder snel, dan is Women Aqua Moisturizer de beste keuze voor je. Dit glijmiddel op waterbasis helpt de natuur een handje op weg en stimuleert de natuurlijke vochtaanmaak.


Gebruiksaanwijzing

 

Voordat je een nieuw speeltje gaat gebruiken is het verstandig om altijd eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing door te nemen.

 

We geven je graag een paar basistips om het je gemakkelijk te maken.


Batterijen

Heb je een speeltje op batterijen? Let er goed op waar je de + en – van de batterij moet plaatsen. In of op elk speeltje staat aangegeven waar de + en de – moet komen te zitten. Gebruik nooit oplaadbare batterijen! Deze werken in veel gevallen niet en blijven helaas vaak vastzitten in vibrators.


Opladen

Vaak is een oplaadbare vibrator al gedeeltelijk door de fabriek opgeladen. Toch moet je een oplaadbare vibrator altijd eerst geheel opladen voor het eerste gebruik. Dit bevordert de prestaties van de accu over de lange termijn. In de gebruiksaanwijzing staat vermeld hoe lang dit opladen duurt.

 

Ook is het aan te bevelen om de accu van je oplaadbare vibrator af en toe volledig leeg te laten lopen en daarna weer geheel op te laden. Dit helpt allemaal om zo lang mogelijk van je speeltje gebruik te kunnen maken.

 

Laad een oplaadbare vibrator nooit langer op dan nodig. Ook al zijn alle modellen beveiligd tegen overladen, is dit toch niet aan te bevelen. Houd je zoveel mogelijk aan de aangeven oplaadtijd.

 

Gebruik een vibrator nooit terwijl deze aan het opladen is. Hiermee kun je de accu beschadigen of zelfs defect maken.


Aan & uit

Om een vibrator aan te zetten, moet je in de meeste gevallen de aanknop (meestal de + knop) twee seconden indrukken. Uitzetten is vaak een kwestie van enkele seconden de – knop indrukken.


Waterdicht

Wil je je speeltje meenemen onder de douche of in bad? Dan moet deze 100% waterdicht zijn. Uit onze tests is gebleken dat veel vibrators niet waterdicht zijn, terwijl dit wel op de verpakking kan worden aangeven. Een vibrator is alleen waterdicht als wij dit aangeven in de omschrijving van het product op onze website.

 

Er mag absoluut nooit water in het mechanische deel van je vibrator komen. Wanneer het binnenste van je vibrator toch in aanraking is gekomen met water, laat je vibrator dan goed drogen voordat je deze weer probeert te gebruiken.


Glijmiddel

Onze Women Sensual Moisturizer op medische siliconenbasis is volledig veilig voor alle soorten speeltjes. In tegenstelling tot veel glijmiddel op siliconenbasis, kun je Women Sensual Moisturizer ook gewoon bij siliconenspeeltjes gebruiken. Wel zo makkelijk!

 

Heb je een vraag over het gebruik van onze speeltje? Neem dan gerust contact op met info@zoemmm.com. We helpen je graag!