Defect product

Defect product

 

Is een product, ondanks onze kwaliteitsselectie, toch defect geraakt? Erg vervelend, maar geen probleem! Wij vervangen fabrieksmatige defecte producten probleemloos en kosteloos binnen de gestelde garantietermijn van 1 jaar. Ook zullen de verzendkosten voor het terugsturen van het product achteraf worden vergoed. De garantieregeling vervalt als het product door eigen toedoen en/of onjuist gebruik defect is geraakt. Lees ook onze Algemene voorwaarden hierover.

 

Check, check, dubbelcheck
Om je onnodig terugzenden en kosten te besparen vragen we je op te letten op het volgende:

 

Vaak blijkt een ‘defect’ een kwestie van de batterijen er juist in doen, de batterijhouder op de juiste manier dichtdoen of de aanknop op een bepaalde manier indrukken. Lees daarom altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing van je aangeschafte speeltje! Vaak wordt ook op of in het product aangegeven hoe de batterijen er precies in moeten. Bij oplaadbare producten kan het helpen om deze eerst volledig op te laden en hierna weer geheel leeg te verbruiken. Door dit af en toe te doen bevorder je ook de levensduur van de accu.

 

Vooraf aanmelden
Wil het bovenstaande niet helpen of functioneert een product om een andere reden niet naar behoren, meld dit dan altijd vooraf aan via info@zoemmm.com. We zullen je vervolgens informeren over de afhandeling van het defect.